Kardemir Karabükspor‘a Öğrencilerden Anlamlı Ödül

Karabük Esentepe İlköğretim Okulu tarafından düzenlenen ‘İlimizde spora genel bir bakış, gururumuz Kardemir Karabükspor‘ adlı panelde Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, futbolculardan İlhan Parlak, Hakan Söyler ve Dyego Coelho başarı ödülü aldılar.

Öğrencilerin Teknik Direktör Yücel İldiz‘e ve futbolculara büyük ilgi gösterdiği ödül töreni, tezahüratlar ile sık sık kesildi. Davet üzerine geldikleri okulda olmaktan memnuniyetini dile getiren İldiz, "Sporda lokomotif olan futbolda ülkemizi, sizleri temsil etmeye çalışıyoruz. Sizlerin de bizleri desteklemesi bizleri oldukça mutlu ediyor" dedi.

Panelin sonunda Kardemir Karabükspor‘a ligin ilk yarısında hiç kırmızı kart görmediği için yılın en centilmen takımı, Teknik Direktör Yücel İldiz‘e yılın en başarılı teknik direktörü, futbolculardan orta saha oyuncusu Hakan Söyler‘e orta sahanın dinamosu, golcü oyuncu İlhan Parlak‘a yılın en fırsatçı golcüsü, sağ bek oyuncusu Dyego‘ya da Antalyaspor maçında attığı 2 golle yılın en başarılı yabancı oyuncusu olarak başarı sertifakası ve madalya verildi.

Ödül töreni sonrası Yücel İldiz ve futbolcular öğrencilere bol bol imza dağıttılar.

Kaynak: İHA