Karabükspor Yücel İldiz ile yola devam Dedi

Spor Toto Süper Lig takımlarından Kardemir Karabükspor, teknik direktör Yücel İldiz ile birlikte yola devam kararı aldı.

Karabükspor teknik direktörü Yücel İldiz, Trabzonspor maçı sonrası mukaveleyi yenileyeceğini ve gelecek sezon hedefleri yükselteceklerini söyledi.

Antalya maçı öncesi ve sonrası kulüp başkanı Hikmet Ferudun Tankut ile birlikte iki gün toplantı yaptıklarını belirten Yücel İldiz, "Karabükspor‘un gelecek sezon planlamalarını adını her şeyi konuştuk, tabi kendimizi de konuştuk. Çok net bir şekilde söylüyorum, başkanımızın bir lafı üzerine ben Karabük‘e geldim. Sağ olsun tüm Karabüklüler ve camia bize sahip çıktı. Bu başarıları bir ekip halinde iki sezondur beraber yapıyorduk ve devam ettiriyoruz. Bu anlamda sayın başkan görüşmemizde Trabzonspor maçı

sonrası oturup mukavelemizi yapalım önümüzdeki sezon devam edelim dediler. Bir problem olacağını düşünmüyorum, Karabükspor için hayırlı olur" dedi.

Gelecek yıl hedeflerinin ne olacağı yönündeki bir soruya ise İldiz, "Karabükspor bir kurum takımıdır ve borçlanmaya girmeyiz. Ama ayağımızı yorgana göre uzatmayı da biliriz. Basamakları sağlam çıkacağız ama birazcık hedef yükseltebiliriz" diye konuştu.

Kaynak: İHA