Galatasaray‘da Resmen Aysal Dönemi İstanbul (A.A)

Galatasaray Kulübü‘nün yeni başkanı Ünal Aysal, Adnan Polat ile devir-teslim ile ilgili tüm belgeleri imzaladıklarını söyledi.

Mecidiköy‘deki kulüp binasında gerçekleştirilen mazbata ve devir-teslim törenlerinin ardından kısa süreli bir yönetim kurulu toplantısı da yapan Ünal Aysal, ‘‘Biraz evvel Adnan Polat ile devir-teslim ile ilgili her türlü belgeyi imzaladık. Bundan sonra da beraberliğimiz devam edecek. Zaten bunun bir bayrak yarışı olduğunu belirtmiştim. Yine kol kola yardımlaşarak Galatasaray‘ı layık olduğu ve gerektiği yere hep beraber getireceğiz‘‘ dedi.

Artık yönetimi devraldıklarına dikkati çeken Aysal, transferle ilgili yöneltilen sorular üzerine, ‘‘Genel anlamda transfer çalışmaları şu andan itibaren başlayacak. Fatih Terim ile önceki gün görüşmemiz oldu ve son derece müspet geçti. İki taraf da düşünme aşamasında. Bundan sonrasını planlayacağız‘‘ ifadelerini kullandı.

Ünal Aysal, taraftarların merakla transfer haberlerini beklediği şeklindeki bir soruyu ise ‘‘Ben taraftarımıza 23 Mayıs haftası için söz vermiştim. Sözümüzü tutacağız‘‘ diye yanıtladı.

-İLK GÖREV DAĞILIMI YAPILDI-

Kaynak: AA