Galatasaray, Bağlar Belediyeli İki Baketbolcuya Talip Oldu

Diyarbakır Bağlar Belediyesi Basketbol Kız Takımı‘ndan iki sporcuya Galatasaray‘ın talip olduğu öğrenildi.

Milli takım kampında başarılı bir grafik yakalayan Zilan Gülsüm ve Halime Vural‘a Galatasaray resmen talip oldu. İki oyuncuyu kadrosuna katmak için Bağlar Belediyespor‘un kapısı çalan Galatasaray‘a olumlu cevap verildi. Bu iki oyuncunun Sarı-kırmızılı renkleri giyeceği bildirildi.

Antrenör Remzi Atlı ve Narin Mercan yönetiminde başarılı sporcular yetiştiren Bağlar Belediyespor‘un, Galatasaray‘ın almak istediği Zilan Gülsüm ve Halime Vural‘ın önünü açacağı açıklanırken konuyla ilgili bilgi veren antrenör Remzi Atlı, Galatasaray‘ın transfer teklifinin doğru olduğunu belirterek şöyle konuştu:

"Galatasaray‘ın basketbol Şubesi Koordinatörü aradı. Zilan ve Halime‘ye talip olduklarını söylediler. Bizden bu iki sporcuyu almak istediklerini ve konuda yardımcı olmamızı istediler. Bizde sporcularımızın önünü açmak ve iyi bir gelecek sağlamak için yapılan tekliğe olumlu yaklaştık"

Halime ve Zilan‘ın kısa sürede önemli sporcular haline geldiğini anlatan Atlı, "Bu iki öğrencimizin spor geçmişi çok kısa. Halime bir yıllık Zilan ise üç yıllık sporcu. Kısa sürede bu iki öğrencimizin Türkiye‘nin en iyi kulübü olan Galatasaray‘dan tarafından transfer edilmek istenmeleri bizi gururlandırdı. Gerçekten mutlu bir gelişme yaşadık. İnşallah çok daha iyi sporcuların yetişmesine vesile oluruz. Bize bu konuda destek veren Bağlar Belediye Başkanı Yüksel Baran‘a ve kulüp yöneticilerine teşekkür

ediyoruz" dedi.

Kaynak: İHA