Fenerbahçe, Sivasspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig‘in 34. haftasında deplasmanda Sivasspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına 1 günlük iznin ardından bugün sabah yaptığı antrenmanla devam etti.

Can Bartu Tesisleri‘nde Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman yönetiminde gerçekleştirilen antrenman koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra 5 gruba ayrılan futbolcular aralarında da 2 takıma ayrılarak ayak tenisi ile antrenmanı sürdürdü. Pas organizasyonlarının ardından antrenman, dar alanda yapılan çift kale maçla sona erdi. Kaleci Antrenörü Murat Öztürk ile takımdan ayrı çalışmalar yapan kaleciler Mert Günok ve Serkan Kırıntılı, daha sonra çift kalede görev aldı. Volkan Demirel

ise, ayak tenisine katıldığı gibi çift kalede de oyuncu olarak görev aldı.

Bu arada antrenman öncesinde, Türkan Sabancı Görme Engelliler Okulu‘ndan gelen bir grup öğrenci, teknik ekip ve oyuncularla tanıştı, birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Aykut Kocaman‘dan izinli olan Mamadou Niang, Issiar Dia ve Joseph Yobo antrenmana katılmadı. Özer Hurmacı, Bireysel Oyuncu Antrenörü Dolu Arslan eşliğinde, takımdan ayrı olarak, özel programla, sahada ve salonda yaptığı çalışmalarla antrenmanı tamamladı. Sırtında ağrıları bulunan Ertuğrul Taşkıran da antrenmana çıkmadı, tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdü.

Sarı-lacivertliler, Sivasspor maçı hazırlıklarına 19 Mayıs Perşembe günü (yarın) yapacağı antrenmanla devam edecek. Saat 11.00‘de başlayacak antrenman, basın mensuplarına açık gerçekleşecek.

Kaynak: İHA