Fenerbahçe‘de Neşeli Antrenman

Spor Toto Süper Lig‘in son haftasında deplasmanda Sivasspor ile yapacağı maçta şampiyonluk mücadelesi verecek Fenerbahçe, hazırlıklarını bir günlük iznin ardından sürdürdü.

Sarı-lacivertliler, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri‘nde teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde gerçekleştirilen ve yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanda pas çalışmalarının ardından yarı sahada çift kale maç yaptı.

Futbolcuların neşeli tavırları dikkat çekerken, maçın sonunda İlhan‘ın Selçuk‘un üzerine atlamasının ardından çok sayıda bu ikilinin üzerine atlayarak adeta bir sevinç yumağı oluşturdu.

Bu arada kaleci Volkan Demirel maçta kalede yer almayıp futbol oynadı.

Sarı-lacivertli ekibin antrenmanını yönetim kurulu üyesi Ali Yıldırım da takip etti. 

-ANDRE SANTOS ERKEN BİTİRDİ-

Çift kale maçta aldığı darbeyle sol alt adalesinde ağrı oluşan Andre Santos saha içindeki müdahalenin ardından maça devam etti.

Brezilyalı futbolcu maçın ilerleyen bölümünde tedbir amaçlı olarak antrenmanı bırakarak tesislere gitti.

Antrenmanda bulunmayan Yobo, Niang ve Dia‘nın izinli oldukları bildirilirken, sakatlığı nedeniyle tedavisi süren Özer, bireysel futbolcu antrenörü Dolu Arslan yönetiminde takımdan ayrı koşu yaptı.

-GÖRME ENGELLİ ÖĞRENCİLERDEN ZİYARET-

Sarı-lacivertli ekibin antrenmanını görme engelli öğrenciler ziyaret etti.

Türkan Sabancı Görme Engelliler İlköğretim Okulu ve İş Okulu‘nun öğrencileri ve öğretmenleri, antrenman öncesi saha içinde teknik heyet ve futbolcularla bir araya geldi.

Okul müdür yardımcısı görme engelli Murat Yıldız, teknik direktör Kocaman‘a çiçek verirken, Sivasspor maçı için, ‘‘Dualarımız, dileklerimiz sizinle‘‘ dedi.

Fenerbahçe, Sivasspor maçının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Kaynak: AA