Ertuğrul Sağlam: Ligi Üçüncü Bitirmek Şampiyonluk Kadar Önemli

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, ligi üçüncü bitirmenin şampiyonluk kadar önemli olduğunu söyledi. Sağlam, camiaya üçüncülüğün şampiyonluk gibi kutlanması için istekde bulundu.

Bursaspor‘un başarılı teknik adamı Ertuğrul Sağlam, kulübün televizyonuna konuştu. UEFA Avrupa Ligi‘ne katılmayı garantilediklerini söyleyen Ertuğrul Sağlam, "Gençlerbirliği karşısında alacağımız galibiyet ligi üçüncü sırada bitirmemizi sağlayacak. Bu netice şampiyonluk kadar önemli" dedi.

"ÖNÜMÜZE ÇIKAN ENGELLERİ GÖZ ÖNÜNE ALIRSAK ÇOK BÜYÜK BİR BAŞARI ELDE ETTİK"

Şampiyonluktan sonra sezon başından bu yana zorluklar yaşadıklarını ifade eden Sağlam, "Karşımıza çıkarılan engeller ve maruz kaldığımız muameleleri göz önünde bulundurunca bu yıl da çok büyük bir başarıya imza attık. Bursaspor açısından tarihi bir sene olacak. Geleceğini belirleyecek sene olacak. Cezalarla başlayacağımız önümüzdeki sezonda büyük bir desteğe, çok önemli bir birlikteliğe ihtiyacımız var. 16 Mayıs günü Türkiye‘de futbol adına her sene kutlanılan bir gün olacaktır" diye konuştu.

"TRANSFER ÇITASI MİLLER‘DAN SONRA BELLİ OLMUŞTUR"

Bursaspor‘a bundan sonra performansından emin olmadıkları ve belli bir seviyenin altındaki futbolcuları transfer etmeyeceklerini belirten Sağlam, "Artık transfer seviyesi, Miller‘dan sonra belirli olmuştur. Bundan sonra çok ciddi ve taraftarlarımızı da çok mutlu edecek transferler yapacağız" şeklinde konuştu.

"TARAFTAR İLE TAKIMI BİR ARAYA GETİRMELİYİZ"

Üçüncülüğün, şampiyonluk gibi kutlanması gerektiğini dile getiren Sağlam, "Üçüncülüğümüzü geçtiğimiz sezondaki gibi sahada taraftarımızla kutlayalım. Herkes bu coşkuyu yeniden yaşasın. Sezon sonunda şampiyon kadrodan ayrılacak futbolcularımız da olacak. Hepsine çok güzel bir veda yapmalıyız. Hem üçüncülüğü kutlarken, hem kadroyla taraftarımızı bir araya getirmek belki de bu son dönemde yaşananları üzerinden atabilecektir" dedi.

Kaynak: İHA