Ekrem Dağ, Dondurmacı Dükkanı Açtı

Beşiktaş‘ın savunma oyuncusu Ekrem Dağ, dondurmacı dükkanı açtı.

Beşiktaşlı savunma oyuncusu Ekrem Dağ İstiklal Caddesi‘nde dondurmacı dükkanı açtı. Açılışa Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu, teknik heyet ve futbolcular katıldı. Ekrem, açılış sırasında önlük giyerek tezgahın arkasına geçti ve takım arkadaşlarına dondurma ikram etti. Siyah-beyazlı futbolcu, ayrıca takım arkadaşı Fernandes‘e eliyle dondurma ikramında bulundu.

Ekrem, açılışta yaptığı konuşmada katıldıkları için teknik heyet ve takım arkadaşlarına teşekkür etti. Tayfur Havutçu ile 2+1 yıllık sözleşme imzalanması konusundaki bir soru üzerine Ekrem, "Bu duruma çok sevindim. Sadece ben değil, tüm takım arkadaşlarım da sevindiler. Tayfur Hoca takımı tanıyor, hepimizi biliyor. Başarılı olacağına inanıyorum. Hepimiz onu çok seviyoruz" diye konuştu.

Sezona şampiyonluk parolasıyla başladıklarını anlatan Siyah-beyazlı oyuncu, "Ancak yarıştan erken koptuk. Her şeye rağmen Türkiye Kupası‘nı kazandık. Şimdi bunun mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Sözleşmesinin sezon sonunda biteceğini hatırlatan Ekrem, takımda kalmak istediğini dile getirdi.

Ekrem, son olarak Nihat‘ın takımdan ayrılışıyla ilgili bir soruya, "Ondan beklentiler büyüktü. O da elinden geleni yapmaya çalıştı. Zaman zaman kötü günler de geçirdi. O da bu duruma üzülüyordu" yanıtını verdi.

Kaynak: İHA