Bursasporlu Futbolcular Üçüncülük İçin Maça Çıkacak

Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını sürdüren Bursaspor, sabah saatlerinde yapılan antrenmanın ardından barbekü ve döner partisi ile yorgunluk attı. Yemekte, Yeşil-beyazlı futbolcular ligi üçüncü bitirmek için Gençlerbirliği maçını kazanmak istediklerini söylediler.

Özlüce Tesisleri‘nde yapılan barbekü ve döneri partisine teknik heyet, futbolcular ve kulüp personeli katıldı. Futbolcu eşleri ve çocuklarının da katıldığı partide minikler antrenman sahasında doyasıya eğlendi.

"SEZON DAHA BİTMEDİ"

Haftasonu oynayacakları Gençlerbirliği karşılaşmasına dikkat çeken Bursaspor‘un tecrübeli oyuncusu Turgay Bahadır, "Sezon daha bitmedi, son maç bizim için çok önemli. Bu maçı kazanmamız gerekiyor. Ligi üçüncü bitirmek istiyoruz. Rahat rahat tatile girmek istiyoruz" dedi.

"ÜÇÜNCÜLÜK BİZİM İÇİN ÖNEMLİ"

Yeşil-beyazlı takımın tecrübeli orta saha oyuncusu Bekir Ozan Has ise, "Artık sezonun sonuna geldik, son karşılaşmayı oynayacağız. UEFA kupasına katılmayı garantiledik ama üçüncülük bizim çok önemli. Hem az ön eleme maçı oynayıp hem daha çok dinleneceğiz. Bu bizim büyük avantaj. Bu maç öncesi hocalarımız güzel bir moral yemeği verdiler. Herşey çok güzel. İnşallah hafta sonu bu güzelliği galibiyet ile pekiştiririz" diye konuştu.

Yemekte, tecrübeli sol kanat oyuncusu Ozan İpek‘te döner kesmeyi ihmal etmedi.

Kaynak: İHA