Beşiktaş‘ta Futbolcular İmza Dağıttı

Beşiktaş‘ta futbolcular, Ziraat Türkiye Kupası ile birlikte İstiklal Caddesi‘ndeki Adidas Mağazası‘nda taraftarlara imza dağıttı.

Beşiktaş‘ta futbolcular, Ziraat Türkiye Kupası ile birlikte İstiklal Caddesi‘ndeki Adidas Mağazası‘nda taraftarlara imza dağıttı.

Yardımcı Antrenör Ömer Gülen, futbolculardan Tomas Sivok, İsmail Köybaşı, Ersan Gülüm, Cenk Gönen ve Necip Uysal, mağazada taraftarlara forma ve fotoğraf imzaladı.

İmza töreninde bir konuşma yapan Yardımcı Antrenör Gülen, iki ay içinde hedefledikleri kupalardan birini elde ettikleri için mutlu olduklarını ifade ederek, ‘‘Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Transferlerle gelecek sezon çok daha büyük başarılara imza atmak için çalışacağız.‘‘ diye konuştu.

Açılış törenine katılan futbolculardan kaleci Cenk Gönen, Türkiye Kupası‘nın, Avrupa kupalarına katılmalarını sağladığını hatırlatarak, ‘‘Bu benim ilk kupam oldu. Büyük taraftarımıza seneye daha büyük mutluluklar yaşatmak istiyoruz.‘‘ dedi.

4 aydır futbol oynamadıını dile getiren Ersan Gülüm de kupa kaldırmanın güzel bir duygu olduğunu kaydederek, "İlk kupam çok güzel bir duygu. Kupayı kazanıp taraftarlarımıza armağan etmek istiyorduk. Bunu da başardık." ifadelerini kullandı.

Gülüm, sözleşmesiyle ilgili bir soru üzerine "Siz ne yazıyorsanız ben de onu okuyorum. Başkanlar görüşmelerini sürdürüyor." karşılığını verdi.

Başarılı sol kanat oyuncusu İsmail Köybaşı ise ligde çok da iyi bir gidişlerinin olmadığını dile getirerek, "Avrupa’da iyi gidiyorduk; ancak sonra inişe geçtik. Bu yılın tek tesellisi Ziraat Türkiye Kupası kalmıştı; bu kupayı aldığımız için de çok mutluyuz. Umarım gelecek sene daha fazla kupa alarak taraftarımıza armağan edeceğiz." şeklinde konuştu.