Messi Javier Pastore'yi Barcelona'ya istiyor

Katalanların süper yeteneği Lionel Messi'nin gelecek sezon adına vatandaşı Javier Pastore transferi için Pep Guardiola'ya olumlu referans verdiği belirtildi.

Bu sezon La Liga'yı şampiyon olarak tamamlayıp, Şampiyonlar Ligi'nde de finale kalmayı başaran Barcelona'da gelecek sezonun planları yapılmaya başlandı.

Geçtiğimiz günlerde kulüp başkanı Sandro Rosell ile bir akşam yemeğinde bir araya gelen Pep Guardiola'nın bazı mevkilere takviye istediği biliniyordu. İspanyol ''AS'' gazetesinin manşetten duyurduğu haberde Messi'nin Palermolu Javier Pastore transferi için Guardiola'ya olumlu referans verdiği iddia edildi.

Bu sezon ortaya koyduğu müthiş performansla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Arjantinli Pastore'nin Barcelona'da Messi ile birlikte uyumlu bir ikili olabileceği belirtilen haberde, Barcelona'nın İtalyan kulübü Palermo'yu ikna edebilmesi adına Pastore'nin bonservis bedeli olarak 30 milyon avroyu gözden çıkartması gerektiği vurgulandı.

Gazete ayrıca Pastore'nin menajerliğini yapan Marcelo Simonian da görüşlerine yer verildi. Simonian konu hakkında ''Barcelona'nın oyuncu profilinin genişletilmesi adına Pastore iyi bir isim olabilir'' dedi.

Son olarak kadrosunda Gabriel Milito, Javier Mascherano ve Messi gibi Arjantinli oyuncuları bulunduran Katalanlarda Pastore'nin uyum sorunu yaşamayacağı belirtildi.

Messi Javier Pastore'yi Barcelona'ya istiyor