Fenerbahçe‘de Sivasspor Mesaisi Başladı

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig‘in son haftasında Pazar günü deplasmanda Sivasspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Ankaragücü‘nü 6-0 gibi farklı skorla yenerek ligin son haftasına lider olarak giren Fenerbahçe, deplasmanda oynayacağı Sivasspor maçının hazırlıklarına Can Bartu Tesisleri‘nde basına kapalı olarak gerçekleştirdiği antrenmanla başladı. Teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda Ankaragücü maçında oynayan futbolcular, rejenerasyon yaptılar. Diğer oyuncular ise koşu ve ısınma hareketleriyle başladıkları idmanı, 2 grup halinde top kapma ve pas çalışmasının ardından dar alanda

çift kale maçla noktaladı. Özer Hurmacı, Bireysel Oyuncu Antrenörümüz Dolu Arslan eşliğinde, takımdan ayrı olarak, sahada ve salonda yaptığı çalışmalarla idmanı tamamladı. Çift kale maçı, Serkan Kırıntılı, Caner Erkin, Bilica, Okan Alkan, Cristian, Semih, Hasan Erbey ve Aykut Kocaman‘dan kurulu yeşil takım, Mert Günok, Bekir, Gökay, Uğur Boral, Dia, Güiza, İlhan Eker ve Berk Elitez‘den kurulu mavi takımı yendi. Maç sonrasında yeşil takım galibiyeti kutladı.

Salı gününü izinli olarak geçirecek olan Sarı-lacivertli takım, Sivasspor maçı hazırlıklarına Çarşamba günü yapacağı antrenmanla devam edecek.

Kaynak: İHA