8. Uluslararası İstanbul Bowling Open Turnuvası

68.000 Euro toplam para ödülü'nün olduğu bowling turnuvasında büyük final bugün gerçekleşiyor.

Time Out Bowling Center ve İstanbul Bowling Spor Kulübü tarafından organize edilen “ 8. Uluslararası İstanbul Bowling Open Turnuvası” Time Out Bowling Center, Profilo Alışveriş Merkezi’nde 9 gündür devam eden turnuvanın finalleri bugün gerçekleşiyor.

Bowlingin Formula 1’i kabul edilen ‘ 8. Uluslararası İstanbul Bowling Open Turnuvası’, WTBA( Dünya Bowling Birliği) tarafından onaylanan ve ETBF (Avrupa Onpin Feredasyonu ) tarafından Avrupa’da düzenlenen 20 turnuvanın 8.ayağı olma özelliğini taşıyan İstanbul Bowling Open 2011 turnuvasında kıyasıya mücadele devam ediyor.

29 Ülkeden 200 bowling sporcusunun katıldığı turnuvaya katılan sporcu ülkeleri; Almanya,Avusturya,Amerika, Azerbaycan, Belçika,Bulgaristan, Danimarka, Fillandiya, Fransa,Hollanda,İngiltere, İrlanda,İsrail, İsveç, İskoçya, İtalya, İzlanda,Kazakistan,Kıbrıs, Kuveyt, Libya, Letonya,Nijerya, Polonya, Romanya, Rusya, Slovenya, Ukrayna, ve Türkiye'dir.

Time Out Bowling Center ve Spor Toto turnuvanın ana sponsorları olurken, Profilo Alışveriş Merkezi, TRT, THY, Om-ar Tekstil, Balkan Reklam, Eser Bayrak, Kültür ve Turizm Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İBB Kültür A.Ş ‘de turnuvaya destek sağlıyorlar.

07.05.2011 tarihinden itibaren Pba oyuncularının, Avrupa şampiyonlarının gelmesi ile görsel şölene dönüşen turnuvada ilk 48’de Türk sporcularımızda var. Sabah başlayan turlar ile 48 kişi eleme usulü ilk 4’e kadar düşecek. Ve büyük finalde Avrupa Bowling Turu (Europen Bowling Tour)’un 8.ayağının şampiyonu belli olacak.

Turnuva Finaller Programı:

15 Mayıs 2011 Pazar FİNALLER Saat:08:00 / 19:00 (ilk 8, 16:00’da başlıyor)