Ünder: Yeni Yönetim Benimle Mutlaka Görüşecektir

Galatasaray Teknik Direktörü Bülent Ünder, takımın başında kendisinin olduğunu; yeni yönetimin teknik direktörlük konusunda kendisiyle mutlaka görüşeceğini söyledi.

Galatasaray Teknik Direktörü Bülent Ünder, takımın başında kendisinin olduğunu; yeni yönetimin teknik direktörlük konusunda kendisiyle mutlaka görüşeceğini söyledi.

    Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Ünder, karşılaşmada iki çok farklı devre yaşandığını vurgulayarak, "Çok şansız goller yedik. Daha önceleri oyuncularım 1-0 çevirmekte zorlanıyordu. Ama bugün çok istekli ve arzulu oynadılar. Özellikle ikinci yarı daha hareketli ve hızlı olmalarını istedim. Bu da Kewell ve Culio’nun golle sonuçlanan muhteşem kontra atağında kendisini gösterdi. Pozisyon vermeden 2 gol yedik. Bu da beni teselli ediyor. Güzel bir maç izlettirdiğimize inanıyorum." dedi.

    Öte yandan, basında teknik direktörlük için bazı isimlerin geçtiğinin sorulması üzerine ise Ünder, konunun kesinleşmesi halinde konuşacağını, takımı kendisi teslim edeceği için yeni yönetimin mutlaka kendisiyle görüşeceğini kaydetti.

    Galatasaraylı futbolcu Kewell ise, bu sezon kötü bir performans sergilediklerini; ama bugün çok güzel bir oyunla iyi bir galibiyet aldıklarını belirtti. Galatasaray’daki geleceğiyle ilgili ise Kewell, basında çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını Avustralya milli takımıyla oynayacağı 2 maçın ardından durumunun netlik kazanacağını belirtti.

    Günün başarılı isimlerinden Culio ise, çok iyi bir karşılaşma oynadıklarını bu performanslarını devam ettirmeleri gerektiğini dile getirdi.

    Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mustafa Kaplan da, maçın hakkının beraberlik olduğunu savunarak, "Öne geçmemize rağmen bu avantajı koruyamadık. İki takımda iyi mücadele etti. 2-2’lik beraberliği yakalamamız sonrası maçı böyle bitirsek iyi olacaktı. Jedinak’ın atılmasıyla zor durumda kaldık. 3-2 mağlup olduk. Galatasaray’ı tebrik ediyorum." dedi.

    Gençlerbirliği oyuncuları Emre ve Yasin de, iki rahat takımın mücadelesinin zevkli geçtiğini belirterek, hafta içerisinde iyi hazırlandıklarını iyi mücadele etmelerine rağmen mağlup olduklarını söylediler.