Özdemir: Geçen Sene Gibi Son Maçta Şampiyonluğu Kaybetmek İstemiyoruz

Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Nihat Özdemir, geçen seneki gibi yine son maçta şampiyonluğu kaybetmek istemediklerini söyledi.

Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Nihat Özdemir, geçen seneki gibi yine son maçta şampiyonluğu kaybetmek istemediklerini söyledi.

    Sezonun bitimine 2 hafta kaldığını ve şampiyon olabilmek için 180 dakikanın daha olduğunu belirten Fenerbahçe Başkan Vekili Özdemir, bu yüzden hem içeride oynayacakları Ankaragücü maçı hem de deplasman da oynayacakları Sivasspor maçının çok önemli olduğunu bildirdi.

    Limak Holding tarafından, Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesinde yaptırılan Limak Kız Teknik ve Meslek Lisesi’nin açılışında gazetecilerin sorularını cevaplayan Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili ve Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir, Fenerbahçe’nin son 2 maçta puan kaybetmezse ikili avarajle şampiyon olacağını söyledi.

    Trabzonspor’un bu hafta İstanbul Büyükşehir Belediye ve son haftada deplasmanda Kardemir Karabükspor ile karşılaşacağını dile getiren Özdemir, Trabzonspor’un maçlarının da zor olduğunu belirtti. Fenerbahçe’nin şu an ikili avarajda önde olduğunu aktaran Özdemir, eğer son 2 maçta puan kaybetmezlerse Fenerbahçe’nin şampiyon olacağını kaydetti.

    Futbolun en büyük özelliğinin hep sürprizle dolu olması olduğuna değinen Özdemir, “Onun için önümüzdeki 2 tane 90 dakikada kim iyi oynarsa, hangi teknik kadro takımını iyi motive ederse ve iyi bir kadro kurarsa şampiyonluğa o takım ulaşacaktır. Geçen seneki gibi son maçta şampiyonluğu kaybetmek istemiyoruz. Hedefimiz inşallah şampiyon olmak.” dedi.

    Özdemir, Fenerbahçe Bayan Voleybol Takımı‘nın şampiyon olduğunu da belirterek, şöyle devam etti:

    ‘‘Bayan Basketbol Takımı şampiyon oldu. Erkek Voleybol Takımı şampiyon oldu. Şimdi kaldı 2 tane şampiyonluk hedefimiz. Erkek Basketbol Takımı ile futbolda şampiyonluğu bütün taraftarlarımız bekliyor. İnşallah bunlara da ulaşacağız.”

    BURSASPOR’A VERİLEN CEZA BİRAZ AĞIR OLDU

    Özdemir, Spor Toto Süper Lig‘in 32. haftasında çıkan olaylar nedeniyle Futbol Federasyonu tarafından iptal edilen ve 3 - 0 hükmen Beşiktaş‘ın galibiyetiyle sonuçlarar kararları da değerlendirdi. Özdemir, Bursaspor’a verilen cezayı kulüp olarak ağır bulduğunu söyledi.

    Özdemir, burada ne Bursaspor Başkanının, ne yönetimin ne futbolcuların, ne de tribüne gelerek takımını destekleyen hiçbir Bursaspor taraftarının bunda bir kabahati olmadığını ifade etti. Faturanın bunlara kesildiğini dile getiren Özdemir, üzüntü duyduğu konunun bu olduğunu kaydetti.

    Bu olaylara sebebiyet verenlerin belki 100 belki de 150 kişilik Bursaspor taraftarı olduğunu dile getiren Özdemir, “Ama Bursaspor’u destekleyen yüz binlerce taraftar var. Onların tabi Bursa’daki maçları seyredememesi, deplasmanda takımlarını yalnız bırakmaları gerçekten Bursaspor’a ağır oldu. Ağır bir fatura.” diye konuştu.

    Bütün taraftarların bundan örnek alması gerektiğinin altını çizen Özdemir, “Yalnız statta değil, şehrin herhangi bir köşesinde de spordan kaynaklanan bir olay olduğu zaman direk takımı enterese ediyor. Diğer taraftarları hep tesir ediyor. Bursasporlular için gerçekten çok üzüntülü bir durum. Biraz ağır karar olduğunu düşünüyorum.” dedi.

BAŞKAN YILDIRIM’A ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİM

Özdemir, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım‘ın evlenmesiyle ilgili olarak da, düğünün olduğu zaman İstanbul’da olmadığını ve düğüne katılamadığını söyledi.

    Düğünün olduğunu zaten önceden öğrendiğini dile getiren Özdemir, “Allah mutlu etsin. Başkana ömür boyu mutluluklar diliyorum.” dedi.