Maicon‘dan Beşiktaş‘a Kötü Haber

Son olarak Ziraat Türkiye Kupası‘nı müzesine götürdükten sonra Avrupa biletini alan Beşiktaş‘ta transfer çalışmaları start aldı ancak Kartal‘a kötü haber İtalya‘dan geldi.

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Serdal Adalı‘nın İnter‘in sağ kanat oyuncusu Maicon ve Real Madrid‘in orta saha oyuncusu Kaka ile ilgilendiklerini söylemişti. Ancak İtalyan basınına konuşan Maicon‘un menajeri bu durumu yalanladı. Inter‘in dünya yıldızı sağ bek oyuncusu Maicon ile transfer konusunda anlaşmak üzere olduğu haberleri, oyuncunun menajeri Roberto Calenda tarafından yalanlandı. İtalyan televizyonu Sky Sport Italia‘ya konuşan Calenda, "Şu anda Maicon satılık değil. Her gün Inter kulübü ile kontak

halindeyim ve bu nedenle de açıkça söyleyebilirim ki böyle bir durum söz konusu değil. Zaten herhangi bir teklif gelmiş olsaydı bunu mutlaka duyardım. Maicon satılık değil ama şunu unutmamak lazım ki futbolda asla ‘asla‘ denilemez. Maicon dünyanın en iyi sağ kanat oyuncularından biri. Ona transfer teklifleri gelmesi normal. Ancak Maicon Inter‘de mutlu ve ayrılmayı düşünmüyor" dedi.

Kaynak: İHA