Karate Erkeklerde Şampiyon İstanbul Büyükşehir Belediyesi Oldu

Rize’de düzenlenen Türkiye Kulüplerarası Karate Takım Şampiyonası’nda İstanbul Büyükşehir Belediyesi hem kata hem de kumitede şampiyon oldu.

Rize’de düzenlenen Türkiye Kulüplerarası Karate Takım Şampiyonası’nda İstanbul Büyükşehir Belediyesi hem kata hem de kumitede şampiyon oldu.

    Türkiye Kulüplerarası Ümit-Genç ve Büyükler Karate Takım Şampiyonası Rize’de nefes kesen mücadelelere sahne oldu. Türkiye genelinde 79 kulüpten 175 takım ve 660 sporcunun katıldığı şampiyonanın ikinci gününde erkekler kata ve kumite müsabakaları yapıldı.

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi büyükler kategorisinde hem kata hem de kumitede zirveye çıktı. Enes Erkan, Müslüm Baştürk, Yücel Gündoğdu, Murat Salih Kurnaz ve Serkan Yağcı’dan oluşan İstanbul Büyükşehir Belediyesi kumite takımı finalde Kayseri KASKİ Spor’u 3-2 yenerek zirveye çıktı.

    Bu kategoride Balıkesir Susurluk ve Erzurum Çelebi Spor takımları üçüncülük kürsüsüne çıktılar.

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi erkekler takım katada da Erzurum Çelebi Spor takımını geçerek birinci oldu. İstanbul Akbulut Gençlik Karate ile İstanbul Budokan Karate İhtisas kulüpleri de dereceye giren kulüpler oldular.

    GENÇLERDE İSTANBUL VE BURSA

    Ümit-Genç takım kumitede Bursa Büyükşehir Belediyesi finalde İstanbul Yazıcı Spor kulübünü geçerek ilk sırayı aldı. Yarı finalde rakiplerine yenilen İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Erzurum Gençlik Spor Kulübü de bu kategoride üçüncü oldular.

    Ümit-Genç takım katada İstanbul Büyükşehir Belediyesi birinci olurken İstanbul Gaziosmanpaşa Belediyespor ikinci ve İstanbul Akbulut Gençlik Karate ile İstanbul Kaptan Karatespor da üçüncü sırayı aldılar.

    Rize 2 Mart Spor Salonu’nda düzenlenen Türkiye Kulüplerarası Karate Şampiyonası yarın yapılacak bayanlar kumite takım müsabakaları ile sona erecek.