Gençlerbirliği sahasında Galatasaray'ı konuk ediyor

Spor Toto Süper Ligi'nin 33. haftasında Gençlerbirliği bugün sahasında Galatasaray'ı konuk ediyor. Gençlerbirliği Galatasaray maçının başlama saati 20.00

Spor Toto Süper Ligi’nin 33. haftasında Başkent ekibi Gençlerbirliği bugün kendi sahasında Galatasaray’ı ağırlıyor. Saat 20.00’de başlayacak olan Gençlerbirliği Galatasaray maçını hakem Tolga Özkalfa yönetecek.

Lig TV’den canlı olarak yayınlanacak Gençlerbirliği Galatasaray maçını beyazgazete.com canlı anlatım servisinden takip edebilirsiniz.

GENÇLERBİRLİĞİ CEPHESİ


Spor Toto Süper Ligi’nde Galatasaray ile aynı puana sahip Gençlerbirliği, bu sezon evinde oynayacağı son maçta Galatasaray’ı konuk ediyor.

Gençlerbirliği’nde sakatlıkları bulunan Mustafa Pektemek, Joachim Mununga, Serkan Çalık, Mahmut Boz ve Cem Can bugün Galatasaray’a karşı forma giyemeyecek. Ermin Zec ise sarı kart cezalısı olduğu için bugünkü Galatasaray maçında takımını yalnız bırakacak.

Gençlerbirliği bu sezon kendi evinde oynadığı 16 maçta 6 galibiyet, 3 beraberlik ve 7 mağlubiyet aldı. Attığı 22 gole karşılık 25 yedi.

Gençlerbirliği, Spor Toto Süper Ligi’nde geride kalan 32 haftada elde ettiği 40 puanla, ligde 11.sırada yer alıyor.

GALATASARAY CEPHESİ


Spor Toto Süper Ligi’nde başarısız bir sezon geçiren Galatasaray, bugün Ankara deplasmanında Gençlerbirliğini yenerek ligi daha üst sıralarda bitirmenin hesaplarını yapıyor.

Ligde bu sezon son deplasmanına çıkacak olan Galatasaray'da eksik futbolcular göze çarpıyor. Galatasaray'da son idmanda kasığında sertleşme ve ağrısı olan Juan Pablo Pino'nun tedavisi sürüyor. Sakatlıkları bulunan Hakan Balta, Milan Baros, Anıl Dilaver, Mustafa Sarp, Çağlar Birinci, Lucas Neill ve Arda Turan'ın tedavilerine devam ediliyor. Bu oyuncular Gençerbirliği deplasmanından forma giyemeyecek.

Galatasaray, Spor Toto Süper Ligi’nde geride kalan 32 haftada elde ettiği 40 puanla, ligde 12.sırada yer alıyor.

Gençlerbirliği sahasında Galatasaray'ı konuk ediyor

TAKIMLARIN KADROLARI


GENÇLERBİRLİĞİ

Özkan
Orhan
Burak
Aykut
Murat
Jedinak
Mehmet Akgün
Azefeifa
Yasin
Oktay
Hurşut

GALATASARAY

Ufuk
Sabri
Gökhan Zan
Servet Çetin
Insua
Cana
Culio
Yekta
Emre Çolak
Kazım
Stancu

STAT: Atatürk
SAAT: 20:00
HAKEM: Tolga Özkalfa
YAYIN: Lig TV & beyazgazete.com

MAÇTAN NOTLAR

Gençlerbirliği bu sezon kendi evlerinde oynadıkları 16 maçta 6 galibiyet, 3 beraberlik ve 7 mağlubiyet aldılar. Attığı 22 gole karşılık 25 yedi.
• Galatasaray, Süper Lig'de bu sezon deplasmanda 16 maça çıkarken, bunlardan sadece 5'ini kazanabildi. Rakip sahada 2 kez berabere kalan, 9 kez de yenilen sarı-kırmızılılar 17 puan toplarken, 16 gol atıp, kalesinde ise 23 gol gördü.
Galatasaray bu sezon deplasmanda 17 puan toplayabilirken, toplam 31 puan yitirdi.
• Bu sezon deplasmanlardaki 16 lig maçından 7'sinde gol atamayan Galatasaray, 5 maçta ise kalesini gole kapatabildi.
• Galatasaray, son 7 deplasman maçında sadece 1 kez galip gelirken, bu maçlarda toplam 16 gol yedi.
• İki ekip daha önce 81 ke karşılaştı. Gençlerbirliği 20, Galatasaray 43 galibiyet alırken 18 maç berabere sonuçlandı.

Gençlerbirliği sahasında Galatasaray'ı konuk ediyor