Galatasaray Başkanı Aysal: Öğrenciyken Başkanlığı Hayal Bile Etmiyordum

Galatasaray Kulübü Başkanlığı‘na seçilen Ünal Aysal, Galatasaray Lisesi‘nde okurken Galatasaray Kulübü başkanlığının hatırından bile geçmediğini söyledi.

Galatasaray Kulübü Başkanlığı‘na seçilen Ünal Aysal, Galatasaray Lisesi‘nde okurken Galatasaray Kulübü başkanlığının hatırından bile geçmediğini söyledi.

    Resmi seçim sonuçlarının açıklanmasından kısa bir süre önce basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Aysal, kendisini başkanlığa seçen genel kurula teşekkür ederek, "Başkanlıkla birlikte artık büyük bir sorumluluğumuz var. Bu bir bayrak yarışıdır. Bizden evvel Galatasaray‘a hizmet etmiş yöneticilerle el ele çalışacağız. Daha sonra bu bayrağı bizden sonrakilere devir edeceğiz. Galatasaray köklü bir kulüptür. Burası demokrasinin mabedi olduğu bir yerdir. Bu benim için en önemli güçtür. Galatasaray‘ı hem sahada hem dışında en iyi şekilde temsil edeceğiz." diye konuştu.

    Bir gazetecinin "Bu koridorlarda öğrenci olarak yürüdünüz. Başkan olacağınız aklınıza gelir miydi ?" sorusuna Ünal Aysal, şu cevabı verdi:

    "Galatasaray başkanlığı büyük bir onurdur. Aynı bilinçle bunu taşımaya çalışacağım. Bu koridorlarda 8 yılım öğrenci olarak geçti. Ancak başkan olacağım hatırımdan bile geçmezdi. Galatasaray başkanlığı hayal ettiğimiz dünyanın dışında bambaşkaydı. Umarım camiamıza faydalı oluruz."

Ünal Aysal, bu akşamdan itibaren hemen çalışmalara başlayacaklarını vurgulayarak, "Mazbata almaya geçecek kadar süre içinde de durmadan çalışacağız. Mazbata almadığımız için veremediğimiz karar süreçlerini hızlandıracağız. Teknik direktör seçimi ve futbolcu seçimi için listeler elimizde var. Artık faaliyete geçme zamanındayız. En doğru seçimi yapmak için çalışacağız." diye konuştu.

    POLAT‘A HER KONUDA DANIŞACAĞIM

    Galatasaray‘ın eski başkanlarından Adnan Polat ile her zaman görüşeceğini dile getiren Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, "Adnan Polat ile bir araya geleceğim. Ben onun halefiyim. O benim eski dostum. Hepimiz arkadaşız. En güvendiğim destekçim Adnan Polat olacaktır. Muhakkak ona her konuda danışacağım." diye konuştu.

Ünal Aysal, taraftarların netice beklediğini bildiğini vurgulayarak, "Yeterince basın önünde oldum. Artık basının önünde değil makine dairesinde oturup görevimi yapacağım. Taraftarlarımızın da başını önüne eğdirmeyeceğim bu sözü verdim." sözlerini tamamladı.