Kalkan: Trabzonspor Taraftarı Takımına Sahip Çıkar

Fırtına Gençlik Grubu Başkanı Serkan Kalkan, her şey bitmiş gibi hareket etmek Trabzonspor taraftarına yakışmadığını belirterek, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında bütün taraftarların tribünleri doldurarak takımına sahip çıkması gerektiğini söyledi.

Trabzonspor Fırtına Gençlik Grubu Başkanı Serkan Kalkan, yaptığı açıklamada Hüseyin Avni Aker‘de takımın İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile çok önemli karşılaşmaya çıkacağını ancak satılan bilet rakamının Bordo-mavili taraftarlara yakışmadığını belirtti.

Kalkan, "Trabzonspor şampiyonluk mücadelesi veriyor ancak satılan bilet rakamlara şampiyonluk mücadelesi veren bir takımın taraftarına yakışmıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında sahadan galibiyetle ayrılacak olan takımımız şampiyonluk koltuğuna oturacağına inanıyoruz. Bu mutluluğu yaşamak ve takıma sahip çıkmak için herkesin tribünleri doldurmasını bekliyoruz" dedi.

Şampiyonluk avantajının Fenerbahçe‘de olduğunu belirten Kalkan, "Şampiyonluk avantajı bugün belki Fenerbahçe‘nin elinde olabilir ama biz Ankaragücü karşısında puan kaybedeceğini düşünüyoruz. Ligin ikinci yarısına baktığımızda sarı-lacivertli takımı yenilgi almadığını görüyoruz. 16‘da 15 yaptılar. Bu bir rekorun işareti aynı zamanda incelenmesi gereken bir durumda. Her ne olur ise olsun biz takımımızın şampiyonluğuna inandık. O yüzden bu mutluluğu yaşamanın yolu Avni Aker‘i doldurmaktan geçer" diye

konuştu.

Kaynak: İHA