Herbalıfe‘tan Türk Sporuna Destek

Herbalife firması, 2012 Londra Olimpiyat Oyunları‘na hazırlanan 4 milli sporcuya sponsor oldu.

Kilo kontrolü, beslenme ve kişisel bakım ürünleri üreticisi Herbalife firması 2012 Londra Olimpiyat Oyunları‘na hazırlanan dört milli sporcuya sponsor doldu. Herbalife, olimpiyatların yanı sıra Dünya ve Avrupa Şampiyonları‘nda çeşitli başarılara imza atan Bahri Tanrıkulu, Nur Tatar, Selçuk Çebi ve Rıza Kayaalp‘e 2 yıl boyunca destek verecek.

Dört milli sporcunun katılımı ile gerçekleşen sponsorluk sözleşmesi imza töreni, Gençlik Spor Genel Müdürlüğü‘nde (GSGM) gerçekleştirildi. Sözleşmelere, GSGM Olimpik Federasyonları Koordinatörü Mehmet Özal ve firma yetkilisi Emir Akdoğan ile milli sporcular imza attı. Törende bir konuşma yapan firma yetkilisi Emir Akdoğan, olimpiyatlar bitene kadar sporculara maddi ve ürün desteği sağlayacaklarını belirtti. GSGM Olimpik Federasyonları Koordinatörü Mehmet Özal da, bu tür sponsorlukların artmasını temenni

ettiğini söyledi. Milli sporcular da, olimpiyat arifesinde bir firmanın kendilerine destek sağlamasının müsabakalarda daha konsantre olmalarını sağlayacağını belirterek, firmaya teşekkür ettiler.

Kaynak: İHA