Ünal Aysal Galatasaray'a Esteban Cambiasso'yu getiriyor

Boltonlu Elmander ile büyük ölçüde anlaşmaya varan Ünal Aysal, şimdi de gözünü Inter'in Arjantinli orta sahası Esteban Cambiasso'ya dikti.

Sarı kırmızılı camiada seçim yaklaşırken transfer çalışmalarına titizlik içerisinde devam eden Galatasaray Başkan Adayı Ünal Aysal'ın Bolton'un İsveçli yıldızı Johan Elmander ile büyük ölçüde anlaşmaya vardığı iddia edildi.

Fanatik'in haberine göre Elmander'in menajeri ile görüşmek üzere Bülent Tulun'u İsviçre'ye yollayan Aysal'ın pürüzleri gidererek golcü futbolcuyla el sıkıştığı ileri sürüldü. İsveçli'nin işini bitiren sarı kırmızılı başkan adayının şimdiki hedefinin ise Inter'in Arjantinli orta saha oyuncusu Esteban Cambiasso olduğu kaydedildi.

Gelecek sene revizyona gitmeyi planlayan Inter ile temasa geçen Aysal'ın tecrübeli futbolcuyu ikna etmek üzere hummalı bir çalışma başlattığı öğrenildi. Yıllık 2,5 milyon avroya sıcak baktığı belirtilen 30 yaşındaki futbolcunun sarı kırmızılıların seneye Avrupa'da yer almayacak olması nedeniyle tereddüt yaşadığı öne sürüldü.

Ünal Aysal bu transferi 4-5 milyon avroya tamamlamayı düşünürken, Arjantinli yıldızın Türkiye haklarını elinde bulunduran Togutay Yaral'ın henüz açıklama yapmaması dikkat çekti.

Ünal Aysal Galatasaray'a Esteban Cambiasso'yu getiriyor