Tso Kupası Koşusu Yapıldı

Türkiye Jokey Kulübü tarafından her yıl geleneksel olarak yapılan Elazığ TSO Kupası koşusunun beşincisi Elazığ Hipodromunda gerçekleştirildi.

Elazığ TSO Kupası Koşusunu, Elazığ Valisi Muammer Erol, Belediye Başkanı M.Süleyman Selmanoğlu, F.Ü. Rektör Yrd. Prof.Dr. Orhan Kılıç, Polis MYO Müdürü Kamal Karabulut, Emniyet Müdürü Fahrettin Coşkun, Elazığ TSO Meclis Başkanı Nuri Önal, Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şekerdağ, TJK Yönetim Kurulu Üyesi Hücum Tulgar, İl Defterdarı Rıfat Özyünlü, Elazığ TSO Meclis ve Yönetim Kurulu Üyeleri, STK temsilcileri ve yarış severler izledi. Üç yaşlı safkan İngiliz taylarına mahsus koşuya 11 tay katıldı.

Birincilik ikramiyesi 23 bin 500 TL. olan, kum pistteki 1600 metrelik koşuyu Metin Işık Sel‘in Dotato isimli safkanı jokey Abdülkadir Öksüz ile 1 dakika 43.26‘lık derece yaparak kazanmayı başardı.

Koşuda Mete Khan ikinci, Karareis üçüncü, Caucase Lacyn de dördüncü olurken, farklar Uzak - 2 Boy - 1 Boy şeklinde oldu. Koşuyu kazanan atın sahibi Metin Işık Sel‘e vekaleten Nihat Tangülü‘ne kupasını ve çiçeğini, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şekerdağ verdi. Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Nuri Önal da Antrenör Ayhan Yıldırım‘a hediyesini verdi. Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Gökçe de jokey Abdülkadir Öksüz‘e ödülünü verdi.

Kaynak: İHA