Trabzonspor‘a Doktor Morali

Özel Karadeniz Hastanesi Kalp Damar Cerrahisi‘ne bağlı doktorlar, Trabzonspor‘un akşam antrenmanını ziyaret ederek şampiyonluk yolunda başarı dilediler.

Spor Toto Süper Lig‘in 33. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak Trabzonspor, bu maçın hazırlıklarını Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri‘nde teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yaptığı çalışma ile sürdürdü. Antrenmana sakatlığı nedeniyle salonda çalışan Onur katılmazken, Piotr Brozek ve Glowacki düz koşu yaptı.

Antrenman öncesi Özel Karadeniz Hastanesi Kalp Damar Cerrahisi Klinik Şefi Opr.Dr. Emre Cumhur Baykan ve servise bağlı Opr.Dr.Öner Kurt, Opr.Dr.Tuncay Erden, Uz. Dr.Ufuk Ali Türk, Ali Arslan, Erhan Eken ve Hasan Usta Bordo-mavili takımın akşam antrenmanını ziyaret ederek teknik direktör Şenol Güneş‘e çiçek verdiler. Daha sonra takım ile fotoğraf çekilen doktorlar şampiyonluk yolunda başarı dileğinde bulundular.

Bordo-mavili takım, koşu ve ısınma hareketlerinin ardından taktik ağırlıklı gerçekleştirdiği antrenmanla İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdürdü.

Kaynak: İHA