Karabükspor‘da Hedef Galibiyet

Spor Toto Süper Lig‘in 33. hafta açılış maçında deplasmanda Medical Park Antalyaspor‘la karşılaşacak olan Kardemir D.Ç Karabükspor‘de tek hedef galibiyet.

Kırmızı-mavili kulübün genel menajeri Seyit İçgül, takımda Tozo, Şenol, Muhammet Hanefi, Bülent Bal, Bülent Kocabey, Yasin Avcı, Bülent Ataman, Emenike ve Hakan Söyler‘in sakat olduğunu söyledi. Kendileri gibi Antalyaspor‘un da konum olarak rahat olduğunu söyleyen İçgül şöyle konuştu:

"Takımda yaklaşık 9 sakat oyuncumuz var. Ama bu rağmen sahaya çıkıp galip gelmek için uğraşacağız. Rakibimiz Antalya bizim 2 puan altımızda. Ligin son iki haftasında sezon boyu gösterdiğimiz mücadele ve centilmenlik çerçevesinde bitirmek istiyoruz. Yarın akşam oynayacağımız Antalya maçı iyi bir mücadeleye sahne olacaktır. Galibiyet için uğraşacağız. Yenemezseniz yenilmeyeceksiniz anlayışı içinde Antalya engelini geçip ligi ilk 10 içinde bitirmek istiyoruz."

İçgül, transfer çalışmaları kapsamında hem yurt içinde hem de yurt dışında uzun süredir bir tarama yaptıklarını da ifade ederek, "Bizim şuan önümüzdeki hafta ilk olarak teknik direktörümüz Yücel İldiz ile masaya oturacağız. Ondan sonra teknik heyetle de görüşüp iç transfer çalışmasını en kısa sürede tamamlamayı hedefliyoruz. Takımda sözleşmesi devam eden oyuncular var ama istediğimiz bazı oyuncuların sözleşmesini de uzatmayı hedefliyoruz. Daha sonra dış transfer çalışmalarına başlayacağız" diye konuştu.

Kaynak: İHA