İnegöl’De Off Road Heyecanı...

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu takviminde bulunan 2011 Türkiye Off-Road Şampiyonası’nın ikinci yarışı Bursa Alternatif Sporlar Kulübü (BASK) organizasyonuyla 14 - 15 Mayıs 2011 tarihlerinde Bursa İnegöl’de koşulacak.

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu takviminde bulunan 2011 Türkiye Off-Road Şampiyonası’nın ikinci yarışı Bursa Alternatif Sporlar Kulübü (BASK) organizasyonuyla 14 - 15 Mayıs 2011 tarihlerinde Bursa İnegöl’de koşulacak.

    2011 Türkiye Off-Road Şampiyonası’nın 2. yarışında ekipler; 2 ayak, 8 özel etapta (4 engelli, 4 mukavemet) 51.30 km., normal etapta 96.60 km. yol alarak toplam da 147.90 km. yarışacak.

    Yarışma iki gün sürecek olup, birinci günün seramonik startı saat 15.30’da İnegöl Belediyesi’nden verilecek ve yarış saat 19.30’da bitecek. İkinci günün ilk startı ise saat 11.00’de verilecek olup yarış saat 19.30’da İnegöl Angelocoma Oteli’nde yapılacak ödül töreninde kupaların dağıtılması ile sona erecek.

    Monroe Amortisörleri ABD’deki Nascar yarışlarında, Avrupa’da Porche Pirelli Cup ve Ferrari Cup, Paris-Dakar Rallisi, Dünya Ralli Şampiyonası (WRC) gibi şampiyonalarda yıllarca boy gösteren Monroe’nun, 2006’dan itibaren Binek Otomobil Şampiyonası’na (WTCC) katılmasının yanısıra, Türkiye’de de Off-Road şampiyonasına destek vermesi motor sporlarına verdiği önemi gösteriyor.

    Daha fazla teknoloji içeren yeni ürünleri ile Türkiye yenileme pazarında büyümesini sürdürmekte olan Monroe Amortisörleri, 4x4 araçlar için özel olarak geliştirdiği Adventure® serisi ürünleri ile hem kara yollarında maksimum konfor ve güvenlik hem de arazide yüksek performans sağlıyor. Bunun bir sonucu olarak Off-Road yarışlarına katılan hemen hemen tüm araçlarda Monroe Adventure tercih ediliyor.

    Süspansiyon sisteminin en önemli güvenlik parçalarından olan amortisör ve sürüş kontrol sistemlerini 90 yılı aşkın bir süredir Monroe markası ile üreten Tenneco’nun beş ayrı kıtada olmak üzere dünyanın çeşitli bölgelerinde toplam 9 adet AR-GE ve mühendislik merkezi ve 32 adet üretim tesisi bulunmaktadır. Günümüzde Monroe, Avrupa yollarındaki otomobillerin %98,8’inin amortisör ihtiyacını karşılayacak şekilde üretim yapmaktadır.

    Monroe Amortisörleri, General Motors, Ford, Toyota, Volkswagen, Daimler Chrysler, PSA Peugeot, Citroen, Nissan, Honda gibi dev otomotiv üreticilerinin orijinal ekipman üretimlerinde tercih edilmektedir.