Bursasporlu Yöneticiler Adliyeye Sevk Edildi

IHA0082DE1-SPO/12-MAY-01B6-1328


- BURSASPORLU YÖNETİCİLER ADLİYEYE SEVK EDİLDİ
- BURSASPOR YÖNETİM KURULU ÜYESİ AVUKAT ÖZTÜRK YAZICI, BURSASPOR GENEL MÜDÜRÜ OSMAN NURİ BİÇER VE BİLET SATIŞ SORUMLUSU SEDAT ŞEN, EMNİYETİN ARKA KAPISANDAN ADLİYEYE SEVK EDİLDİ
- BURSASPOR GENEL MÜDÜRÜ OSMAN NURİ BİÇER:
-"ÇOK ŞEY SÖYLEYECEĞİM AMA SAVCI BEYİN YANINA BİR GİDELİM BAKALIM"

(FOTOĞRAFLI)

REFİK FİDAN
BURSA (İHA-ÖZEL) - Bursa‘da olaylı Beşiktaş maçı öncesinde çıkan olaylarla ilgili soruşturma kapsamında, savcılığın talimatıyla polis tarafından gözaltına alınan Bursaspor Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Öztürk Yazıcı, Bursaspor Genel Müdürü Osman Nuri Biçer ve kulübün bilet sorumlusu Sedat Şahin, adliyeye sevk edildi.
2 gündür Fomara Emniyet Müdürlüğü‘nde gözaltında tutulan Osman Nuri Biçer ve Sedat Şahin ile dün gözaltına alınan avukat Öztürk Yazıcı, akşam saatlerinde arka kapıdan polis otosuyla adliyeye sevk edildi. Bursaspor Genel Müdürü Osman Nuri Biçer, gazetecilerin sorusu üzerine, "Çok şey söyleyeceğim ama savcı beyin yanına bir gidelim, ondan sonra" açıklamasında bulundu.
Gözaltındaki kişiler adliyeye arka kapıdan içeri alındı. Osman Nuri Biçer, burada da, "Arkadaşlar çok güvenli bir yerde tatildeydim" diye konuştu.
(RFK-İHS-MFS-MFS-S)
12.05.2011 18:18:02 TSI
NNNN

Kaynak: İHA