Fenerbahçe, Ankaragücü Maçı Hazırlıklarına 1 Günlük İznin Ardından Devam Etti

Fenerbahçe, 1 günlük iznin ardından, Spor Toto Süper Lig‘in 33.

Spor Toto Süper Lig‘in 33. haftasında sahasında Ankaragücü‘nü ağırlayacak olan lider Fenerbahçe‘de hazırlıklar sürüyor. Teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde bugün yapılan antrenman, koşu ve ısınma hareketleriyle başlarken, çalışma, dar alanda yapılan pas organizasyonlarının ardından yine dar alanda yapılan çift kale maçla sona erdi. Çift kale maç sırasında kasık bölgesinde ağrı hisseden Gökhan Gönül, çalışmayı yarım bıraktı.

Bel ağrısı bulunan Volkan Demirel, sağ dizinde ağrıları bulunan Özer Hurmacı ve sağ ayak bileğinde ağrıları bulunan Fabio Bilica antrenmana çıkmadı. Bu oyuncular, kendilerine verilen özel programlar dahilinde tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdü. Sol ayak bileğinden sakatlığı bulunan Miroslav Stoch da antrenmanda yer almadı. Stoch, Bireysel Oyuncu Antrenörü Dolu Arslan eşliğinde çalışma ve tedavilerini tesislerde sürdürdü.

Sarı-lacivertliler, Ankaragücü maçı hazırlıklarına, 12 Mayıs Perşembe günü Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri‘nde yapacağı antrenmanla devam edecek. Saat 11.00‘de başlayacak bu antrenman, basın mensuplarına da açık tutulacak.

Kaynak: İHA