Juventus: 2 - Chievo: 2

Juventus 2-0 öne geçtiği maçta 1 dakikada yediği 2 golle beraberliğe razı olmak zorunda kaldı.

Serie A'da bu sezon beklentileri karşılayamayan Juventus, ligde kendisi gibi hedefi kalmayan bir başka takım olan Chievo'yu ağırladı.

Maça iyi başlayan taraf ev sahibi Juventus oldu. 13'üncü dakika Pepe'nin yerde kaldığı pozisyonda hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Del Piero, takımını 1-0 öne geçirdi. 23'üncü dakikada Motta'nın ortasına ceza sahasında Aquilani dokundu ama top az farkla auta gitti. 25'inci dakikada ceza sahasında topla buluşan Jokic'in vuruşunda Buffon gole izin vermedi. 45'inci dakikada Bogliacino'nun ortasında kafayı Andreolli vurdu ama top direğin hemen yanından dışarı gitti ve ilk yarı 1-0'lık Juventus üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıya da iyi başlayan Juventus oldu. 55'inci dakikada Del Piero'nun kullandığı serbest vuruşta ceza sahasında topla buluşan Matri sağ ayağı ile şık bir vuruş yaparak farkı ikiye çıkarttı, 2-0. 68'inci dakikada Pellissier'in vuruşunda direkten dönen topu tamamlayan Uribe farkı bire indirdi. Bu golden bir dakika sonra Pelliessier'in şutu yine direkten döndü. Bu topla ceza sahası ön çizgisinde buluşan Sardo sağa ayağı ile düzgün bir vuruş yaparak skoru eşitledi, 2-2. 82'inci dakikada Luca Toni'nin pasına Matri kafayı vurdu ama direk gole izin vermedi. Kalan bölümde Juventus yeniden öne geçmek için baskısını arttırsa da başka gol bulamadı ve karşılaşma 2-2 soan erdi.

Juventus bu beraberlikle puanını 572ye; Cheivo ise 43'e yükseltti.