Fenerbahçe İBB maçı geniş özeti (2-0)

Fenerbahçe, İBB engelini 2-0'la aşıp son üç maça lider girdi. İşte Fenerbahçe İBB maçı geniş özeti.

Geçen hafta Trabzonspor’un Eskişehir deplasmanında 2 puan bırakmasıyla liderliği ele geçiren Fenerbahçe, son 4 haftaya girilirken, avantajını sürdürme derdindeydi. İstanbul Büyükşehir Belediyespor ise Ziraat Türkiye Kupası’nda finale yükselmenin moraliyle sahadaydı. Rakibine sürekli ters gelen İBB, yine aynı senaryoyu gerçekleştirme amacıyla sahaya çıktı.

Sahasındaki maçlara fırtına gibi giren sarı lacivertliler, aynı şekilde mücadeleye başladı. Henüz İBB’li oyuncular maça konsantre olamadan kalesinde golü gördü. Stoch sol çaprazdan aldığı topu ceza sahası dışından ağlara gönderdi ve maça takımının 1-0 önde başlamasını sağladı.

İlk 10 dakikada müthiş bir baskı kuran Fenerbahçe, 2. golü bulamayınca konuk ekip dengeyi kurdu ama onlar da son paslarda başarılı olamayınca ilk yarının son bölümüne 1-0 önde girdi. 45. dakikada ise sarı lacivertlilerin son dönemdeki müthiş ikili oyunu sahnelendi. Gökhan Gönül ortaladı, Alex kafayı vurdu ve devre arasına Fenerbahçe’nin 2-0 önde götürdü.

İkinci yarıda Fenerbahçe, Semih ile 2 net fırsatı kullanamazken, İBB de Ekrem ile çok net bir pozisyondan yararlanamadı.Fenerbahçe İstanbul büyükşehir belediye 2-0 maçı özeti golleri izle. Fenerbahçe Kadıköy"de İstanbul Büyükşehir Belediyespor"u konuk etti maçı ilk yarıda attığı goller kazanmayı bildi. Fenerbahçe İstanbul BB maçı özeti golleri izle. Fenerbahçe maça baskılı başladı. Alex"ten önce son anda Can Arat araya girdi ve son anda pozisyonu önledi. Fenerbahçe İstanbul büyükşehir belediye maçı özeti. Fenerbahçe İBB 2-0 maçı sonucu. FB İBB maçı özeti golleri izle..

Fenerbahçe İBB maçı geniş özeti (2-0) CANLI MAÇ ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

Fenerbahçe İBB maçı geniş özeti (2-0)
MAÇTAN KARELER İÇİN TIKLAYINIZ

Fenerbahçe İBB maçı geniş özeti (2-0) FENERBAHÇELİ İSENİZ TIKLAYINIZ

Mücadeleden 2-0 galip ayrılan Fenerbahçe, 73 puana yükselerek son 3 maç öncesinde liderliğini korudu.

FENERBAHÇE

Volkan, Gökhan, Lugano, Yobo, Santos, Mehmet Topuz, Emre, Cristian, Stoch (Dk.71 Güiza), Alex (Dk. 87 Gökay), Semih (Dk. 71 Caner)

İSTANBUL BŞB

Oğuzhan, Rızvan, Can, Metin, Ekrem, Holmen, Mahmut, Cihan (Dk. 67 Efe), Holosko (Dk. 82 Tevfik), Tum, İbrahim Akın (Dk.59 Ali)

GOLLER: Dk. 2 Stoch; Dk. 45 Alex
SARI KART: Ekrem


--------------------------------------------------------------------------------

90' Dakika : Ve maç sona erdi. Fenerbahçe Stoch ve Alex'in golleriyle İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 2-0 mağlup etti ve liderlik koltuğunu kimselere kaptırmadı.

89' Dakika : Trabzonspor - Gaziantepspor karşılaşması 3-0 Trabzonspor üstünlüğü sona erdi.

88' Dakika : Fenerbahçe atağında Caner sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama top kaleci Oğuzhan'da kaldı.

87' Dakika : Trabzonspor - Gaziantepspor karşılaşmasında 88. dakika oynanıyor ve karşılaşma 3-0 Trabzonspor üstünlüğü ile devam ediyor.

86' Dakika : Fenerbahçe'de Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 10 numarayla Alex Giren oyuncu 14 numarayla Gökay

85' Dakika : Fenerbahçe atağında Guiza ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama kaleci Oğuzhan son anda topu kornere çeldi.

84' Dakika : İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da Ali Güzeldal sol kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.

82' Dakika : Fenerbahçe'de Gökay oyuna girmek için hazırlık yapıyor.

81' Dakika : İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da Ekrem rakibine yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.

80' Dakika : İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 37 numarayla Holosko, Giren oyuncu 88 numarayla Tevfik

79' Dakika : İstanbul Büyükşehir Belediyespor atağında Rızvan sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama top kaleci Volkan'da kaldı.

78' Dakika : Trabzonspor - Gaziantepspor karşılaşmasında 80. dakika oynanıyor ve karşılaşma 3-0 Trabzonspor üstünlüğü ile devam ediyor.

77' Dakika : İstanbul Büyükşehir Belediyespor atağında Tum topla birlikte ceza sahası içine girdi ama savunmada Lugano araya girerek topu uzaklaştırdı.

76' Dakika : Fenerbahçe atağında Mehmet Topuz ceza sahası önünden kaleye sert vurdu ama top üstten auta çıktı.

75' Dakika : Fenerbahçe gole çok yaklaştı. Caner sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, Guiza kafayla arkaya indirdi, Alex kale dibinde gelişine sert vurdu ama top üstten auta çıktı.

74' Dakika : Fenerbahçe atağında Guiza ceza sahası önünden kaleye sert vurdu ama top kaleci Oğuzhan'da kaldı.

73' Dakika : İstanbul Büyükşehir Belediyespor atağında Ekrem sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunmada Caner araya girerek topu uzaklaştırdı.

72' Dakika : Trabzonspor - Gaziantepspor karşılaşmasında 75. dakika oynanıyor ve karşılaşma 3-0 Trabzonspor üstünlüğü ile devam ediyor.

71' Dakika : Fenerbahçe'de Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 23 numarayla Semih Giren oyuncu 88 numarayla Caner

70' Dakika : Fenerbahçe'de Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 11 numarayla Stoch Giren oyuncu 9 numarayla Guiza

69' Dakika : İstanbul Büyükşehir Belediyespor atağında Holosko ceza sahası önünden kaleye sert vurdu ama top auta çıktı.

68' Dakika : Fenerbahçe'de Alex sol kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı, Mehmet Topuz yükseldi kafayı vurdu ama top kaleci Oğuzhan'da kaldı.

67' Dakika : Fenerbahçe'de Guiza ve Caner oyuna girmek için hazırlık yapıyor.

66' Dakika : İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 20 numarayla Cihan, Giren oyuncu 6 numarayla Efe

65' Dakika : Fenerbahçe atağında Stoch sol kanattan çalımlarla ceza sahası içine girdi, şut açısı aradı ama savunma araya girerek tehlikeyi uzaklaştırdı.

64' Dakika : Trabzonspor - Gaziantepspor karşılaşmasında 67. dakika oynanıyor ve karşılaşma 3-0 Trabzonspor üstünlüğü ile devam ediyor.

63' Dakika : Fenerbahçe atağında Alex ceza sahası içinde topla buluştu, şut açısı aradı ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.

61' Dakika : Fenerbahçe atağında Alex ceza sahası içine topukla pasını verdi, Gökhan Gönül sağ kanattan ceza sahası içine girdi kaleci ile karşı karşıya şutunu vurdu ama savunmada Ekrem son anda araya girerek topu uzaklaştırdı.

60' Dakika : Fenerbahçe gole çok yaklaştı. Stoch sol kanattan topla ilerledi, ceza sahası içine yerden pasını verdi, Semih topla buluştu bekletmeden sert vurdu ama top üstten auta çıktı.

58' Dakika : İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 11 numarayla İbrahim Akın, Giren oyuncu 10 numarayla Ali Güzeldal

57' Dakika : İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da Ali Güzeldal oyuna girmek için hazırlık yapıyor.

56' Dakika : Trabzonspor - Gaziantepspor karşılaşmasında 59. dakika oynanıyor ve karşılaşma 3-0 Trabzonspor üstünlüğü ile devam ediyor.

55' Dakika : İstanbul Büyükşehir Belediyespor atağında Cihan sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.

54' Dakika : İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da Tum ceza sahası içinde ofsayt pozisyonunda kaldı.

53' Dakika : Fenerbahçe atağında Emre ceza sahası önünden kaleye sert vurdu ama top üstten auta çıktı.

51' Dakika : Fenerbahçe'de Cristian sol çaprazdan serbest vuruş kullandı, direkt kaleye sert vurdu ama top az farkla auta çıktı.

49' Dakika : İstanbul Büyükşehir Belediyespor gole çok yaklaştı. Ekrem sol kanattan hızla ceza sahası içine girdi, yerden uzak köşeye sert vurdu ama top az farkla auta çıktı.

48' Dakika : İstanbul Büyükşehir Belediyespor atağında Cihan sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama top kaleci Volkan'da kaldı.

46' Dakika : İstanbul Büyükşehir Belediyespor hakem Fırat Aydınus'un düdüğüyle ikinci yarıya başlıyor. Her iki takımda ilk yarıdaki kadrolarını koruyarak maça başladı.


--------------------------------------------------------------------------------

İLK YARI


--------------------------------------------------------------------------------

45' Dakika : Hakem Fırat Aydınus ilk yarıyı bitiren düdüğü çalıyor. İlk yarı 2-0 Fenerbahçe'nin üstünlüğüyle sona eriyor.

44' Dakika : GOOOOOLLLLL!!!!! Fenerbahçe Alex ile 2. golü buldu.Gökhan Gönül sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, Alex ön direkte kafayı vurdu ve top uzak köşeden ağlarla buluştu.

40' Dakika : Fenerbahçe'de Alex sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama kaleci Oğuzhan çıkarak topu uzaklaştırdı.

36' Dakika : İstanbul Büyükşehir Belediyespor atağında Ekrem sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama top doğrudan auta çıktı.

35' Dakika : Fenerbahçe'de Alex sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama kaleci Oğuzhan çıkarak topu uzaklaştırdı

34' Dakika : Fenerbahçe atağında Mehmet Topuz sağ kanattan ceza sahası içine orta yapmak istedi ama top savunmadan kornere çıktı.

33' Dakika : Trabzonspor - Gaziantepspor karşılaşmasında 36. dakika oynanıyor ve Trabzonspor durumu 2-0 yapıyor.

32' Dakika : İstanbul Büyükşehir Belediyespor atağında Holmen ceza sahası içinde sağ korner çizgisi yanından yerden pasını verdi ama savunmada Emre araya girerek tehlikeyi uzaklaştırdı.

31' Dakika : Fenerbahçe atağında Andre Santos sol kanattan topla ilerledi, ceza sahası içine yerden pasını verdi ama kaleci Oğuzhan topu taca gönderdi.

30' Dakika : İstanbul Büyükşehir Belediyespor atağında İbrahim Akın ceza sahası önünden kaleye yerden sert vurdu ve top direğin dibinden auta çıktı.

29' Dakika : İstanbul Büyükşehir Belediyespor atağında İbrahim Akın ceza sahası içinde şut açısı aradı ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.

28' Dakika : Fenerbahçe atağında Andre Santos sol kanattan ceza sahası içine pasını verdi, Semih hareketlendi topla buluştu korner çizgisi yanından içeriye çevirmek istedi ama kaleci Oğuzhan müdahele ederek topu kornere gönderdi.

27' Dakika : Fenerbahçe atağında Gökhan Gönül sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama top kaleci Oğuzhan'da kaldı.

26' Dakika : Fenerbahçe gole çok yaklaştı. Semih çalımlarla ceza sahası içine girdi, kaleci ile karşı karşıya plase vuruşunu yaptı ama kaleci Oğuzhan topu kurtardı.

25' Dakika : Fenerbahçe atağında Gökhan Gönül sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.

24' Dakika : Trabzonspor - Gaziantepspor karşılaşmasında 27. dakika oynanıyor ve karşılaşma 1-0 Trabzonspor üstünlüğü ile devam ediyor. Gaziantepspor'da Dany penaltı pozisyonunda kırmızı kart gördü.

23' Dakika : Fenerbahçe atağında Alex topla birlikte ceza sahası içine girdi, yerden sert vurdu ama kaleci Oğuzhan topu saha içine çeldi.

22' Dakika : Fenerbahçe atağında Emre ceza sahası dışından kaleye şut denedi ama top auta çıktı.

21' Dakika : Fenerbahçe atağında Gökhan Gönül sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma araya girerek topu taca gönderdi.

20' Dakika : Trabzonspor - Gaziantepspor karşılaşmasında 24. dakika oynanıyor ve Trabzonspor Burak Yılmaz'ın penaltıdan attığı golle 1-0 öne geçiyor.

19' Dakika : Fenerbahçe atağında Emre sol kanattan sağ kanata doğru uzun oynadı ama top doğrudan auta çıktı.

18' Dakika : İstanbul Büyükşehir Belediyespor atağında Holmen ceza sahası önünden kaleye sert vurdu ama top kaleci Volkan'da kaldı.

17' Dakika : Fenerbahçe'de Alex sol kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama Lugano ofsayt pozisyonunda kaldı.

16' Dakika : Fenerbahçe atağında Semih sağ kanattan topla ilerledi, ceza sahası içine ortasını yaptı ama Alex istediği vuruşu yapamayınca top taca çıktı.

15' Dakika : Fenerbahçe atağında Stoch sol kanatta topla buluştu, bekletmeden ceza sahası içine yerden pasını verdi ama savunma Semih'ten önce araya girerek topu uzaklaştırdı.

14' Dakika : İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da İbrahim Akın kaleyi karşıdan gören bir yerden serbest vuruş kullandı, direkt kaleye sert vurdu ve top farklı şekilde auta çıktı.

13' Dakika : Fenerbahçe'de Alex sol kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma kafayla topu uzaklaştırdı.

12' Dakika : Trabzonspor - Gaziantepspor karşılaşmasında 14. dakika oynanıyor ve karşılaşma 0-0 devam ediyor.

11' Dakika : Fenerbahçe atağında Andre Santos sol kanattan çalımlarla ceza sahası içine girdi, yerden pasını verdi, Alex bekletmeden yerden şutunu vurdu ve top az farkla direğin dibinden auta çıktı.

10' Dakika : İstanbul Büyükşehir Belediyespor atağında Holosko sağ kanattan ceza sahası içine yerden pasını verdi ama top kaleci Volkan'da kaldı.

9' Dakika : Fenerbahçe'de Alex sol kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma kafayla topu uzaklaştırdı.

8' Dakika : Fenerbahçe atağında Gökhan Gönül sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.

7' Dakika : Trabzonspor - Gaziantepspor karşılaşmasında 8. dakika oynanıyor ve karşılaşma 0-0 devam ediyor.

5' Dakika : İstanbul Büyükşehir Belediyespor atağında Holosko ceza sahası dışından kaleye şut denedi ama top kaleci Volkan'da kaldı.

4' Dakika : Fenerbahçe atağında Cristian sol kanata pas vermek istedi ama savunmada Rızvan araya girerek topu kaleci Oğuzhan'a kazandırdı.

3' Dakika : GOOOOOLLLLL!!!!! Fenerbahçe Stoch'un attığı gol ile 1-0 öne geçiyor.Stoch sol kanattan ceza sahası önüne kadar geldi, yerden sert vurdu ve top köşeden ağlarla buluştu.

2' Dakika : Fenerbahçe atağında Mehmet Topuz sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.

1' Dakika : Karşılaşma Fenerbahçe'den Semih'in vuruşuyla başlıyor.

0' Dakika : Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe 70 puanla 1. , İstanbul Büyükşehir Belediyespor ise 40 puanla 8. sırada bulunuyor.

0' Dakika : Spor Toto Super Lig 2010 - 2011 Sezonu 31.hafta karşılaşmasında Şükrü Saraçoğlu Stadında Fenerbahçe ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşı karşıya geliyor.