Fenerbahçe, Belediyespor Karşısında Puan Kaybı Yaşamak İstemiyor

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig‘de İstanbul Büyükşehir Belediyespor engelini de aşarak şampiyonluk yolunda puan kaybı yaşamak istemiyor.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig‘de İstanbul Büyükşehir Belediyespor engelini de aşarak şampiyonluk yolunda puan kaybı yaşamak istemiyor.

Gaziantepspor ve Bucaspor maçlarında sonradan oyuna girerek Fenerbahçe’nin aldığı galibiyetlerde önemli rol oynayan Slovak yıldız Stoch, İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında ilk 11’de sahaya çıktı. Stoch, en son ligin 25. Haftasında Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanan Konyaspor maçında teknik direktör Aykut Kocaman tarafından ilk 11’de görevlendirilmiş ve 61. dakikada yerini Dia’ya bırakmıştı.

    GUİZA YİNE YEDEK

    Teknik direktör Aykut Kocaman, Bucaspor maçında attığı golle takımının galibiyetinde önemli rol oynayan İspanyol golcü Güiza’yı yine yedek soyundurdu.

    Genç teknik adam, sakatlığı nedeniyle kadroda yer almayan Niang’ın yokluğunda forvetteki tercihini Semih’ten yana kullandı. Kocaman, sakatlığı geçmesine rağmen Selçuk’a ilk 11’de görev vermezken, orta sahada Cristian Baroni’ye görev verdi.

Sarı - lacivertlilerde sakatlıkları bulunan Dia ve Niang’ın yanı sıra kaleci Serkan Kırıntılı, İlhan, Okan, yabancı kontenjanı sorunu olmamasına rağmen Bilica kadroda yer almadı.

Fenerbahçe taraftarları, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında tribünleri tamamen doldurdu. Sarı - lacivertli taraftarlar kötü bir sezon geçirmesine rağmen Bucaspor‘a attığı golle galibiyette pay sahibi olan Güiza‘ya maç öncesinde büyük sevgi gösterisinde bulundu.

    Havanın güneşli olması nedeniyle gündüz erken saatlerde Kadıköy’e akın eden sarı - lacivertli taraftarlar, sokaklarda şampiyonluk şarkıları söyledi. Maç öncesi ezeli rakipleri Galatasaray’a ‘Galatasaray kümede kal’ tezahüratlarıyla göndermede bulunan sarı - lacivertli taraftarlar, “Fenerbahçe gol gol şampiyonluk geliyor’ şeklinde tezahüratlarda bulunarak, şampiyonluğa olan inançlarını ortaya koydu.

    BELEDİYESPOR, KUPAYI DÜŞÜNÜYOR

    Konuk İstanbul Büyükşehir Belediyespor‘da ise Beşiktaş ile oynanacak kupa maçının öneminin daha büyük olmasına rağmen Teknik Direktör Abdullah Avcı ideale yakın bir kadro sahaya sürdü.

    Konuk ekipte, sakatlığı bulunan kaleci Hasagiç, bu maçta görev yapamadı. Yine devre arasında Fenerbahçe‘den kiralan Gökhan Ünal ise maçın kadrosunda yer almadı.



    KADROLAR

    Stat: Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu

    Hakemler: Fırat Aydınus, Serkan Ok, Aleks Taşçıoğlu

    Fenerbahçe: Volkan, Gökhan Gönül, Lugano, Yobo, Andre Santos, Mehmet Topuz, Cristian Baroni, Emre, Stoch, Alex, Semih

    İstanbul Büyükşehir Belediyespor: Oğuzhan, Rızvan, Can Arat, Metin, Ekrem, Holmen, Mahmut, Cihan, Holosko, Herve Tum, İbrahim Akın