Trabzonspor, Galatasaray Yenip Liderliğini Sürdürmek İstiyor

Trabzonspor, Süper Lig’in 28. haftasında yarın deplasmanda oynayacağı Galatasaray maçı için İstanbul’a gitti.

Trabzonspor, Süper Lig’in 28. haftasında yarın deplasmanda oynayacağı Galatasaray maçı için İstanbul’a gitti.

    Takipçisi Fenerbahçe’nin 2 puan önünde liderlik koltuğunda oturan bordo - mavili ekip, ligde sıkıntılı günler geçiren sarı - kırmızılı rakibini de yenerek liderliğini sürdürmek istiyor.

Anadolujet’e ait özel uçakla Trabzon’dan İstanbul’a hareket eden Trabzonspor kafilesini, havalimanından az sayıdaki taraftar uğurladı.

    Teknik heyet ve futbolculara sevgi gösterisinde bulunan taraftarlar, zorlu deplasmandan galibiyet beklentilerini dile getirdi. Bordo - mavili takımın İstanbul kafilesinde sarı kart cezalısı Egemen’in yanı sıra Engin, Sezer ve Mehmet Çakır yer almıyor.

    Teknik Direktör Şenol Güneş’in İstanbul’a götürdüğü 19 futbolcu şunlardan oluşuyor:

    İbrahima Yattara, Umut Bulut, Selçuk İnan, Tolga Zengin, Serkan Balcı, Hrvoje Cale, Arkadiusz Glowacki, Burak Yılmaz, Gustavo Colman, Jaja, Pawel Brozek, Piotr Brozek, Ceyhun Gülselam, Alanzinho, Remzi Giray Kaçar, Mustafa Yumlu, Barış Ataş, Tayfun Cora ve Bora Sevim.

    Teknik patron Güneş’in Galatasaray karşısında savunmada cezalı Egemen’in yerine Glowacki’ye görev vermesi bekleniyor. Geçtiğimiz haftaki Konyaspor maçında başına darbe olan ve hızlı bir tedavi uygulanan Burak Yılmaz‘ın ise, Güneş’in görev vermesi halinde özel maske ile oynayabileceği belirtildi.

    Trabzonspor’un Galatasaray karşısına şu muhtemel 11’le çıkması bekleniyor; Tolga, Serkan, Giray, Glowacki, Piort Brozek, Selçuk, Colman, Ceyhun (Burak), Alanzinho, Jaja ve Umut.