Mehmet Özdilek: Deplasmanda 3 gol önemli

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, ''Bursaspor gibi bir takımdan deplasmanda üç golle galibiyet almak önemli'' dedi.

Mehmet Özdilek, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, geçen hafta Galatasaray karşısında aldıkları 3-0‘lık galibiyetin ardından bu maça da aynı iştah ve konsantrasyonla çıktıklarını, ilk yarıda defansta istediklerini yaptıklarını, hücumda ise arzuladıkları pozisyonları üretemediklerini söyledi.

Maçın ikinci yarısında oyunu daha önde kabul edip rakibe orta alanda iyi baskı kurduklarını anlatan Özdilek, şöyle devam etti:

‘‘İkinci yarıda gerçek kimliğimize kavuştuk. İki kez beraberliği yakalamak kolay değil. Bu ligin en ciddi, seyircisiyle bütünleşmiş takımını iki kez geri duruma düşmesine karşın yendik. Bursaspor gibi bir takımdan deplasmanda üç golle galibiyet almak kolay değil. Ama bizim için abartılacak bir şey yok. Sezon başında bu ligi bitirebileceğimiz en üst yerde bitirmeyi hedeflemiştik. Bunun için çalışmaya devam edeceğiz.‘‘

Bir gazetecinin, “Soyunma odasında neler yaşandı, mu maçta da ikinci yarı iyi oynadınız?” şeklindeki sorusu üzerine Özdilek, “Biz kendi kişiliğimizi sahaya yansıttığımız zaman, ikinci yarı biraz daha kendimizi ileri taşımamız gerektiğini ifade ettik. Bireysel performans yerine takım oyunu öne çıktı.” şeklinde konuştu.

Özdilek, sezon sonunda sözleşmesin biteceğinin hatırlatılması üzerine, çok fazla bir problem çıkacağını tahmin etmediğini ifade etti.

NECATİ ATEŞ: İLK 10’DA BİTİRMEK İSTİYORUZ


Mehmet Özdilek: Deplasmanda 3 gol önemli

Necati Ateş ise geçen haftaki galibiyetten sonra bu haftada kazanmak istediklerini belirterek, “Buraya 3 puana geldik. İlk yarı istediğimizi yapamadık. Ama ikinci yarı golleri bulduk. Gerçekten iyi bir takımız. Bunu gösterdik. Hedefimiz ilk 10 içine girmek.” dedi.

ÖMER ÇATKIÇ: ÖNEMLİ BİR RAKİBİ YENDİK


Mehmet Özdilek: Deplasmanda 3 gol önemli

Ömer Çatkıç da önemli bir rakibi yendiklerini belirterek, “Oyunun başlamasından sonra defansın toplu oyuna çıkmasına izin vererek kaptıkları toplarla gol bulmaya çalıştılar. İkinci yarı oyunu bırakmadık. Kazandığımız için mutluyuz.” diye konuştu.