Karafırtınalar: Kaleciden Santrafora Kadar Bütün Oyuncularımı Kutluyorum

Spor Toto Süper Lig‘de Kardemir Karabükspor’u 2–1 mağlup eden Bucaspor’un teknik direktörü Sait Karafırtınalar, kaleciden santrfora kadar bütün oyuncularını kutladığını söyledi.

Spor Toto Süper Lig‘de Kardemir Karabükspor’u 2–1 mağlup eden Bucaspor’un teknik direktörü Sait Karafırtınalar, kaleciden santrfora kadar bütün oyuncularını kutladığını söyledi. Bundan sonraki altı maçı da kazanıp ligde kalma savaşında pes etmeyeceklerini belirten Karafırtınalar, karşılaşmanın başında Koray‘ın kırmızı kart görmesi ve 1–0 yenik duruma düşmelerine rağmen futbolcularının mükemmel bir mücadele yaptığını ifade etti. Bucaspor‘da 1989 yılından beri çeşitli görevler aldığını belirten Karafırtınalar, Jebrin’in etkili oyununun hatırlatılması üzerine, “Ona Tarık diyelim. Türk yapacağız, herkesin kulağı alışsın. Bugün onun gibi herkes görevini yaptı.” dedi.

Bucaspor’un Ganalı futbolcusu Jebrin de çok önemli bir maçı kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi. Bucaspor’da olmaktan gurur duyduğunu anlatan Jebrin, hayalinde Barcelona ve Arsenal gibi takımlarda oynamak olduğunu söyledi. Sercan ise maçta 10 kişi kalmalarına rağmen iyi mücadele ettiklerini vurguladı.

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz ise bütün müsabakaların zor geçeceğini bildiklerini, maçın başında öne geçmelerine ve rakip 10 kişi kalmasına rağmen kaybettiklerini söyledi. Rakibin eksik olduğu dönemde daha iyi motive olmaları gerektiğini ancak başaramadıklarını ifade eden İldiz, şöyle konuştu: “Biz konsantrasyon eksikliği yaşadık. Yemeyeceğimiz golleri kalemizde gördük ve ilk devreyi 2-1 geride tamamladık. İkinci yarıda oyunu rakip alana yıktık ama hiçbir şekilde Kardemir Karabükspor‘un oyununu sahaya yansıtamadık. Yenersiniz, yenilirsiniz ama bu futbol bize yakışmadı. Bu anlamda üzgünüz.”

Kardemir Karabüksporlu futbolcu Ragued de 10 kişi kalan rakipleri karşısında maçı kazanmaları gerektiğini ancak bunu yapamadıklarını aktardı. Birol Hikmet ise sıcak havanın bahane olmadığını, iyi top oynamadıklarını kaydetti.