Giresunspor‘un 44. Kuruluş Yıl Dönümü Sade Bir Törenle Kutlandı

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Giresunspor‘un 44. kuruluş yıl dönümü düzenlenen sade bir törenle kutlandı. İlginin az olduğu gözlenen kutlama töreninde konuşan Kulüp Başkanı Ömer Ülkü de taraftar katılımının yetersiz olduğuna dikkat çekti.

Atapark‘ta düzenlenen 44. kuruluş yıl dönümü kutlama programına Vali Dursun Ali Şahin, Belediye Başkanı Kerim Aksu, Giresunspor yönetim kurulu üyeleri ve futbolcular katılırken taraftarın ilgi göstermediği gözlendi.

Kulüp Başkanı Ömer Ülkü yaptığı konuşmada, "Bugün burada kuruluşumuzu daha büyük bir coşkuyla kutlamayı arzu ederdik. Takımla ilgili birçok eleştiriler yazılıyor, yapılıyor ancak kuruluş törenine kaç kişinin ve kimlerin katıldığı görülmektedir. Giresunspor, Giresun‘un ortak paydasıdır. Bizden önce Giresunspor‘un başarılı olması için çalışan yöneticiler gibi bugün de biz başarılı olmak için mücadele etmekteyiz. Bize bu mücadelemizde destek veren başta Valiliğimiz olmak üzere, Giresun Belediyesi‘ne, kurum

ve kuruluşlara teşekkür ederiz."dedi.

Giresunspor‘da yaşanan Kongre heyecanlarının , kutlama heyecanına da yansıması gerektiğini ifade eden Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu ise " Giresunspor geçmişiyle büyük bir kulüptür ve bu büyüklüğüne yakışır şekilde kuruluş yıl dönümü kutlanmalıydı.Gelecek yıl bu yılki kutlamayı telafi etmeyi arzu ediyoruz."dedi.

Giresun Valisi Dursun Ali Şahin ise 44 yıl önce Giresunspor‘un hangi amaçlarla kurulduysa bugün de aynı idealler doğrultusunda mücadele etmekte olduğunu söyledi.

Kaynak: İHA