Karatede Hedef Avrupa Şampiyonluğunda Başarı

İsviçre’nin başkenti Zürih’te 6 - 8 Mayıs tarihlerinde yapılacak Avrupa Büyükler Karate Şampiyonası’na hazırlanan Karate Milli Takımı, çalışmalarını sürdürüyor.

İsviçre’nin başkenti Zürih’te 6 - 8 Mayıs tarihlerinde yapılacak Avrupa Büyükler Karate Şampiyonası’na hazırlanan Karate Milli Takımı, çalışmalarını sürdürüyor.

    İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Burhan Felek Spor Kompleksi Milli Takımlar Hazırlık Merkezi’nde beş gün kamp yapan milliler, kampın son gününde Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan ve Yönetim Kurulu ziyaret etti.

    Başkan Esat Delihasan, Avrupa şampiyonasına iddialı hazırlandıklarını belirterek, “Türk karatesi Avrupa’da her zaman zirveyi hedef almıştır. Bunu, daha önceki şampiyonalarda kürsüye çıkarak gösterdik. Milli Takım teknik heyetimiz ve sporcu kadromuz çalışmalarını uyumlu bir şekilde, gayret içinde, birlik ve beraberlik halinde şampiyona tarihine kadar sürdürecek. İnşallah İsviçre’de Türk milletinin yüzünü güldürecek dereceler elde edeceğiz.” dedi.

    Milli Takımlar Teknik Direktörü İbrahim Erçin de, ilk kamp döneminin çok verimli geçtiğini ifade ederek, “Burhan Felek Milli Takımlar Hazıklık Merkezi’nde en iyi şartlarda çalışmalarımızı yaptık. İl Müdürümüz Tamer Taşpınar’a da bize sağladığı imkanlardan dolayı teşekkür ediyoruz. Milli Takım teknik heyetimiz ve sporcularımız birbirine kenetlenerek, Avrupa şampiyonası için çok güzel bir hazırlık dönemi geçiriyoruz. Takımda yeni ve genç arkadaşlarımız da var. Onlarla birlikte bütün sporcularımızdan Zürih’te üst seviyede bir performans ve madalyalar bekliyoruz. İsviçre’ye şampiyonluk hedefiyle gideceğiz.” şeklinde konuştu.