İngiltere'de yılın futbolcusu adayları belli oldu

İngiltere Profesyonel Futbolcular Birliği tarafından düzenlenen Yılın En İyi Futbolcuları ödüllerinde adaylar belli oldu.

Tottenham Hotspur'un yıldız oyuncusu Gareth Bale, iki kategoride de aday gösterildi. Galli oyuncu, Yılın En İyi Oyuncusu ödülünün yanı sıra, Yılın En iyi Genç Oyuncusu ödülü için de yarışacak. Bu sezon Tottenham'da çıktığı 24 maçta 7 gol atan oyuncu favoriler arasında gösteriliyor. Tıpkı Gareth Bale gibi, Arsenal'in Fransız yıldızı Samir Nasri'de iki kategoride birden ödüle aday gösterildi.

Yılın En İyi Oyuncusu kategorisinde aday gösterilen tek forvet oyuncusu olan Carlos Tevez, bu sezon takımı adına 19 gol kaydetmişti. Manchester United'dan aday gösterilen üç oyuncudan Vidic En İyi Oyuncu kategorisinde, Nani ve Javier Hernandez ise En İyi Genç Oyuncu kategorisinde yarışacaklar. Geçtiğimiz sezonki ödüllerde iki kategoride birden aday olan Wayne Rooney ise bu sene aday gösterilmedi.

Sezonun En İyi Oyuncusu kategorisindeki diğer adaylar Tottenham'dan Rafael Van der Vaart, West Ham'dan Scott Parker ve Blackpool'dan Charlie Adam olurken; En İyi Genç Oyuncu kategorisinde yarışacak diğer isimler ise Manchester City'den Joe Hart, Arsenal'den Jack Wilshere, Everton'dan Seamus Coleman oldular.

Ödüllerin sahipleri ise 17 Nisan'da açıklanacak.

İngiltere'de yılın futbolcusu adayları belli oldu İngiltere'de yılın futbolcusu adayları belli oldu İngiltere'de yılın futbolcusu adayları belli oldu