Galatasaray'ın yıldızı satıldı

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Arda Turan sonunda bombayı patlattı.

İspanya'nın Atletico Madrid Kulübü'nün sahibi Miguel Angel Gil, yıldız futbolcu Arda Turan'ın transferi için sarı-kırmızılı kulübe başvuruda bulundu.

İstanbul'a gelen Gil, Çırağan Otel'de Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat ve futbolcunun menajeri Ahmet Bulut ile bir görüşme yaptı.

İlk görüşmede anlaşma sağlanamazken, Miguel Angel Gil'in, dün sarı-kırmızılı kulübün yöneticilerinden Taner Aşkın'ın açıkladığı 12,5 milyon avroluk teklifin daha üstünde bir bonservis bedeli önerdiği bildirildi.

ÇIRAĞAN'DA GİZLİ GÖRÜŞME

Dün gece aniden İstanbul’a gelen Atletico Madrid Kulübü’nün sahibi Miguel Angel Gil ile bugün Çırağan Oteli’nde bir araya gelen milli oyuncu İspanyol kulübü ile ön sözleşme imzaladı..

Menaceri Ahmet Bulut ile görüşmeye giden Arda Turan’ın, 2 saat süren pazarlık sonrası ön sözleşmeye imza attığı öğrenildi..

Miguel Angel Gil'in bu gelişmeler sonrası Galatasaray Kulübü’ne giderek Başkan Adnan Polat ile görüşmesi ve Arda’nın bonservisini alması bekleniyor. Galatasaray'ın Arda'nın bonservisi karşılığında 12.5 milyon Avroluk teklifi kabul ettiği ileri sürüldü.

AÇIKLAMAYI GALATASARAY KULÜBÜ YAPAR
Konuyla ilgili detaylı bir açıklama yapmaktan kaçınan Arda Turan'ın menajeri Ahmet Bulut, "Atletico Kulübü Sahibi Miguel Angel Gil ile bir görüşme yaptık. Net bir şey yok. Ben şimdi bir açıklama yapamam. Onu Galatasaray Kulübü yapar" şeklinde konuştu.