Beşiktaş Antrenmanına Sürpriz Konuk

Spor Toto Süper Lig‘in 28. haftasında Kasımpaşa ile karşılaşacak olan Beşiktaş hazırlıklarını sürdürüyor.

Beşiktaş, 11 Nisan Pazartesi günü deplasmanda oynayacağı Kasımpaşa maçının hazırlıklarına başladı. BJK Nevzat Demir Tesisleri‘ndeki idmanda ısınma koşularının ardından bir süre istasyon ve kısa pas çalışmaları yapan Siyah-beyazlılar, yarım sahada yapılan taktik maçla antrenmanı tamamladı. Ekrem Dağ, Ferrari ve sağ ayak bileğinde ağrısı olan Guti‘nin yanı sıra sol topuğunda ağrıları bulunan İbrahim Toraman antrenmana katılmayarak tedavilerini sürdürdü. Onur Bayramoğlu uzun süren sakatlığının ardından

bugün ilk kez takımla çalışmaya başlarken, Ersan Gülüm ise salon çalışmalarına devam etti. Simao ve Almeida ise koşular sonrasında antrenmanı tamamladı.

Beşiktaş, 9 Nisan Cumartesi günü (yarın) saat 11.00‘de basına kapalı yapacağı idmanla hazırlıklarını sürdürecek.

‘ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ‘ DİZİSİNİN MİNİK OSMAN‘I DA ANTRENMANI İZLEDİ

Bu arada, Öyle Bir Geçer Zaman Ki adlı dizideki Osman karakteriyle tanınan minik oyuncu Emir Berke Zincidi, antrenmana babasıyla birlikte gelerek Siyah-beyazlı futbolcularla buluştu.

Beşiktaşlı olan küçük oyuncuya futbolcular da büyük ilgi gösterdi. Futbolcuların neşe kaynağı olan Emir Berke Zincidi, hayranı olduğu Guti ve Quaresma‘yla da hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.

Kaynak: İHA