Trabzonspor Kulübü Doktoru Hakan Ayaz‘ın Sağlık Durumu İyi

Uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralanan Trabzonspor Kulübü Doktoru Hakan Ayaz‘ın tedavisi devam ediyor.

Uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralanan Trabzonspor Kulübü Doktoru Hakan Ayaz‘ın tedavisi devam ediyor.

    Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’nde tedavisi devam eden ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen Ayaz’ı, Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş ziyaret etti. Ayaz‘ın sağlık durumu hakkında doktorlarından bilgi alan Güneş, Ayaz’ın durumunun iyi olduğunu söyledi.

    Hakan Ayaz, dün akşam saatlerinde yapılan idmanın ardından evine dönerken Trabzon Havalimanı mevkisinde alışveriş yaptığı marketten çıkarken plakası alınamayan bir araçtan henüz kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce açılan ateş sonucu bacağından yaralanmıştı.

    Olayın ardından geniş çaplı soruşturma başlatan güvenlik kuvvetleri, kaçan zanlı ya da zanlıların yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

    Öte yandan, Hakan Ayaz 20 Ağustos 2009‘da da silahlı bir saldırıya daha uğramıştı.

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Trabzonspor ile Foulouse FC arasında Hüseyin Avni Aker Stadı‘nda yapılan maçın ardından, Yalıncak beldesinde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce otomobiline ateş açılan Ayaz, o saldırıdan yara almadan kurtulmuştu.

    KULÜPTEN AÇIKLAMA YAPILDI

    Saldırıya ilişkin bordo - mavili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada da, Ayaz’ın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

    Ayaz’a ilk müdahale KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi Acil Servisi’nde yapıldığı hatırlatılan açıklamada, “Burada yapılan müdahalenin ardından sağlık durumu iyi olan Dr. Hakan Ayaz servise alındı. Kulüp doktorumuza yapılan bu menfur saldırıyı kınıyor, suçlu ya da suçluların bir an önce yakalanarak adalete teslim edilmelerini bekliyoruz.” denildi.

    Açıklamada ayrıca, takımın şampiyonluğa gittiği bu dönemde moralleri bozacak olayların tekrarlanmaması adına yetkililerin bu müessir olaya sebebiyet verenlere fırsat tanımamalarının temenni edildiği belirtildi.