Yönetimden Dia ve Niang'a uyarı geldi

Şampiyonluk yarışında son yedi haftaya girilirken Fenerbahçe, bazı yabancı futbolcularına, gece hayatları için ince bir ayar çekti.

Colin Kazım'ın Galatasaray'a gidişinden sonra gece hayatına düşkün olarak takımda bir tek Fabio Bilica'nın kaldığı konuşulurken, Dia ile Niang'ın da aynı eğlencelerde yer aldığı iddiası teknik heyeti endişelendirdi.

Üstelik bu iki ismin İstanbul gece hayatının hareketli gece kulübü Anjelique'in müdavimi olduğu, burada da Kazım ve Pino ile görünmeleri, bu dörtlünün çoğu gece mekanı beraber terk etmesi birçok dedikodulara neden oldu. Söylentiler bu dörtlünün bir çok kez evlerde geç saatlere kadar alemlere devam ettiği şeklinde.

FİZİKGÜÇLERİ DE DÜŞÜŞTE


Ayrıca Dia ve Niang'ın ligin ilk yarısındaki güçlerinde olmaması da dikkat çekiyor. Eski fiziksel güçlerinde gözükmeyen ikiliye, teknik direktör Aykut Kocaman'ın da zaman zaman, "Sağlığınıza dikkat edin. Size sezon sonuna kadar çok ihtiyacım var" diyerek üstü kapalı uyarılar gönderdiği öğrenildi.

Fenerbahçe'nin yabancıları Dia ve Niang'ın takımdan olaylı şekilde ayrılan Colin Kazım'la hala eğlence alemlerinde görülmesi başlarını ağrıtacak gibi... Kazım'ın çok yakın arkadaş olduğu Andre Santos'la görüşmeleri, Brezilyalı yıldızın nişanlısıyla daha çok vakit geçirmeye başlamasıyla çok azalmıştı. Ancak Dia ve Niang ile Kazım'ın sürekli hale gelen görüşmeleri yönetimi kızdırdı.