Orta Sahadan Voleyle Gol Attı

Şampiyonlar Ligi‘nde dün gece İtalyan ekibi Inter sahasında Budnesliga temsilcisi Schalke 04‘e 5-2 yenilerek tarihi bir hezimet yaşadı belki ama orta saha oyuncusu Stankovic‘in Schalke ağlarına orta sahadan attığı gol uzun yıllar unutulmayacak türdendi.

Son Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Inter‘in başarılı orta saha oyuncusu Dejan Stankovic, golcü bir futbolcu olmayabilir ancak bu onun jeneriklik bir gole imza atmayacağı anlamına gelmez. Zira, Sırp oyuncu takımının dün gece Alman ekibi Schalke 04‘le sahasında oynadığı ancak 5-2 kaybettiği Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçının henüz 1. dakikasında öyle bir gole imza attı ki izleyenler adeta mest oldu. Futbol sahalarında ender görülebilecek güzellikte bir gole imzasını atan Stankovic, müthiş bir sevinç

yaşarken takım arkadaşları da golün güzelliği karşısında şaşkınlıklarını gizleyemediler.

Maçın henüz başında savunmanın arkasına Wesley Sneijder tarafından atılan topu Schalke kalecisi Manuel Neuer estetik bir şekilde uçarak kafayla uzaklaştırdı. Neuer‘in kafayla vurduğu top orta sahaya kadar gitti. İşte jeneriklik gol de bu sırada ortaya çıktı. Neuer‘in uzaklaştırdığı topa gelişine voleyle vuran Stankovic orta sahadan topu ağlarla buluşturdu ve inanılmaz bir gole imzasını attı.

Hafta sonunda lig maçında, Milan‘a 3-0 yenilerek şampiyonluk yarışında ağır bir yara alan Inter, Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında da Bundesliga‘da sıkıntılı günler geçiren Schalke 04‘e sahasında 5-2 yenilerek büyük bir hezimet yaşamıştı.

Kaynak: İHA