Kardemir Karabükspor, Bucaspor Hazırlıklarını Tamamladı

Spor Toto Süper Lig takımlarından Kardemir Karabükspor‘un teknik direktörü Yücel İldiz, "Ligde son düzlüğü en iyi şekilde tamamlamak istiyoruz" dedi.

Hafta sonu Ege‘de ligin son sıralarında kurtulma mücadelesi veren Bucaspor‘a konuk olacak olan Kardemir Karabükspor, Hasan Doğan Tesisleri‘nde yaptığı idmanla hazırlıklarını tamamladı. Yücel İldiz, gazetecilere yaptığı açıklamada, hafta sonu puan açısından zor durumda olan Bucaspor karşısında zorlu bir mücadele sergileyeceklerini söyledi. Ligin boyu kısaldıkça son derece zorlu müsabakalar oynadıklarını da ifade eden İldiz açıklamasını şöyle sürdürdü:

"Puan açısından Bucaspor zor durumda. Bizim ligde güzel bir gidişatımız var. Bu gidişatımızı sürdürmek adına son derece zorlu bir maç olacak. Çok eksik oyuncumuz olmasına rağmen 3 puan anlamında gereken mücadeleye vereceğiz. Emenike 18 kişilik kadroya girecek. Bugün karar vereceğim. Bir aksilik olmazsa maçta oynatmayı hedefliyoruz. Sakat oyuncularımızın tedavileri devam ediyor. Biz takım oyunu oynayarak saha çıkacak oyuncularımız ellerinden gerekeni yapacaktır. Bucaspor son sıralardan kurtulma mücadelesi

veriyoruz. Bizi zorlu bir müsabaka bekliyor. Ligde son düzlüğe girdik. 7 hafta kaldı. Bugüne kadar verdiğimiz görüntüyü artı hanemize yazdırarak ligi pozitif olarak bitirmek istiyoruz"

Bu arada, Kırmızı-mavili takım, düz koşu ve istasyon çalışmalarının ardından yarım saha çift kale yaparak hazırlıklarını tamamladı.

Kaynak: İHA