İnter Tenik Direktörü Leonardo: Futbolda her şey mümkün

Inter Teknik Direktörü Leonardo, Şampiyonlar Ligi'nd Schalke 04 karşı aldıkları ağır mağlubiyetin ardından açıklamalarda bulundu.

Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final ilk maçında sahasında Schalke 04'e 5-2 mağlup olan Inter takımında teknik direktör Leonardo, geçen haftaki Milan maçı dahil olmak üzere üst üste aldıkları iki ağır yenilgiyi unutmaları gerektiğini söyledi.

Leonardo Schalke 04 karşılaşmasının ardından yaptığı açıklamada, "Bu durumu değiştirmek zorundayız. İki önemli maç kaybettik. Birlik içerisinde olmalı ve bu iki ağır yenilgiyi unutmalıyız" ifadelerini kullandı.

Leonardo eşleşmenin ikinci maçı hakkında ise, "Gerçekçi olmam gerek ama zor bir maç olsa bile ikinci karşılaşmada elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Futbolda her şey mümkün. Sonuç için elimizden gelenin en iyisini yapacağız" şeklinde konuştu.

"10'A 5 BİTEBİLİRDİ"


İnter Tenik Direktörü Leonardo: Futbolda her şey mümkün

Zorlu İtalya deplasmanından harika bir skorla dönen Schalke 04 Teknik Direktörü Ralf Rangnick ise karşılaşmanın ardından şu şekilde konuştu:

"Karşılaşma 10-5 veya 8-4 bitebilirdi. Atak politikamız sonuç verdi. Her atakta tehlikeli gözüktük. Her zaman gol atabilecek bir görüntü sergiledik."