Gençlerbirliği, Kupa Yarı Finali İçin Hazır

Gençlerbirliği, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Kırmızı-siyahlı takım, teknik direktör Ralf Zumdick yönetimindeki sabah saatlerinde bir antrenman yaptı. Isınma koşusu ve dar alanda pas çalışmasıyla başlayan antrenmanda 3 gruba yrılan futbolcular 3 ayrı kaleye gol çalışması yaptı. Sağ arka adalesinde ödem oluşan Orhan ile ayak bileğinde şişlik bulunan Serkan‘ın katılmadığı çalışmada, Mununga, Harbuzi ile Cem Can takımdan ayrı hafif koşu yaptılar.

Takımda morallerin üst düzeyde olduğu görülürken, antrenman sonrası bir açıklama yapan Ermin Zec, kupa maçına hazır olduklarını belirterek, "Bu maç bizim için çok önemli. Maça hazırız. Takımda moraller çok yüksek. Karşılaşmadan galip ayrılacağız" dedi.

İyi bir hazırlık devresi geçirdiklerini söyleyen Oktay Delibalta ve Yasin Öztekin ise yarınki maçın zorlu olacağını ancak galip geleceklerini ifade ettiler.

7 Nisan 2011 Perşembe günü saat 20.00‘de Atatürk Olimpiyat Stadı‘nda oynanacak maçı Halis Özkayha görev yönetecek. Özkahya‘nın yardımcılıklarını ise Selçuk Kaya, Mehmet Şahan Yılmaz yapacak.

Kaynak: İHA