Fanatik Sunucudan Çılgın Vaat

İtalya Birinci Futbol Ligi‘nde (Serie A), sezonun tamamlanmasına 7 hafta kala şampiyonluk yarışı tüm heyecanıyla devam ederken, İtalya‘nın en beğenilen televizyon sunucularından biri olan Catherine Balivo‘nın çılgın vaadi taraftarları heyecanlandırdı! Serie A‘da şampiyonluk yolunda kritik haftalara girilirken ilginç bir haber televizyon dünyasından geldi.

İtalya Birinci Futbol Ligi‘nde (Serie A), sezonun tamamlanmasına 7 hafta kala şampiyonluk yarışı tüm heyecanıyla devam ederken, İtalya‘nın en beğenilen televizyon sunucularından biri olan Catherine Balivo‘nın çılgın vaadi taraftarları heyecanlandırdı!

Serie A‘da şampiyonluk yolunda kritik haftalara girilirken ilginç bir haber televizyon dünyasından geldi. İtalya‘nın en beğenilen sunucularından 31 yaşındaki Catherine Balivo, Napoli‘nin İtalya Serie A‘da sezonu şampiyon tamamlaması halinde soyunacağını söyledi. İtalyan medyasına konuşan Balivo, "Ben fanatik bir Napoli taraftarı olarak takımımın şampiyon olacağına inanıyorum. Söz veriyorum ki, Napoli şampiyon olursa striptiz yapacağım" dedi.

İtalya Serie A‘da son 7 haftaya girilirken Napoli, lider AC Milan‘ın 3 puan ardından ikinci sırada yer alıyor.

Kaynak: İHA