Alex De Souza Real Madrid'in kapısından dönmüş

Alex De Souza, bir dönem Real Madrid'e transferinin gündeme geldiğini, ancak Luxemburgo kovulunca bu transferin gerçekleşmediğini söyledi.

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Alex De Souza, kariyerinin nasıl başladığına ve gelecek hedeflerine dair açıklamalarda bulundu.

Sporx'in aktardığına göre, Brezilya basınına demeç veren Alex, Coritiba ile başlayan futbol kariyerinde, takımın antrenörü Paulo Cesar Carpegiani'nin kendisine büyük emeğinin geçtiğini söyledi.

Palmeiras ile kazandığı Copa Libertadores'in kariyerindeki en büyük başarılardan biri olduğunu belirten Brezilyalı yıldız, Parma'ya transfer olduğu dönemde kulübün kendi transfer ücretini nasıl karşıladığına dahi anlam veremediğini, dolayısıyla kulübün iflasa sürüklenmesinin kaçınılmaz olduunu ifade etti.

Luxemburgo'nun Real Madrid'i çalıştırdığı dönemde kendisine transfer teklifinde bulunduğunu, hatta oturup konuştuklarını söyleyen Alex, daha sonra Brezilyalı teknik adamın kovulması neticesinde bu transferin gerçekleşmediğini belirtti.

Alex, son olarak, takım arkadaşı Lugano'nun çok iyi bir insan olduğunu ve ayrıca, bir gün Sao Paulo'ya döneceğine inandığını söyledi.