“Hakemler Doğuda Maç Yönetmekten Çekiniyor”

Spor Toto 3. Lig 1. Grup Takımlarından Hatayspor‘un Teknik Direktörü Nurettin Yılmaz, hakemlerin doğuda maç yönetmekten çekindiklerini söyledi.

Spor Toto 3. Lig 1. Grup Takımlarından Hatayspor‘un Teknik Direktörü Nurettin Yılmaz, hakemlerin doğuda maç yönetmekten çekindiklerini söyledi.

Bingöl Belediyespor’a 1-0 yenildikleri maçta hakemin bariz penaltıyı vermediğini ve maçı küçümsediğini iddia eden Teknik Direktör Yılmaz, “Maçta girdiğimiz pozisyonların dörtte birini gole çevirseydik maçtan en az berabere ayrılabilirdik. Ama Bingöl deplasmanında 3 puan bıraktık.” dedi.

Takımın kazanamama stresi yaşadığını aktaran Yılmaz, “Kalan maçları kazanmaktan başka çaremiz yok. Takımda halen kazanamama stresi var. Ancak bir galibiyet bu takımı toparlar. Tekrar çıkışa geçip şampiyon olacağız. Takımda pozisyon yönünden sıkıntı yaşamamakla beraber bunu gole çevirmekte problemlerimiz var. Bunu aşmak için bu haftaki idmanlarda takımı bu yönde çalıştırıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Hatayspor Kaptanı Özkan Toprak ise kalan 6 maçı da 6 maç olarak değil tek tek düşündüklerini belirtti. Takımın kendine güvendiğini aktaran Toprak, “Varımızı yoğumuzu ortaya koyup bu işi şampiyonlukla bitireceğiz.” dedi.

Takım olarak ikinci yarıda belli bir düşüş yaşadıklarını ve pozisyona girmelerine rağmen bunu golle süsleyemediklerini de ifade eden Kaptan Özkan, takım olarak şanssız bir süreçten geçtiklerini ancak bu süreci Menemen maçında galibiyetle sevince dönüştürmek istediklerini söyledi.