Galatasaray Medical Park Panküp Kayseri Şekerspor‘u Yenerek Finale Yükseldi

Türkiye Kadınlar Basketbo Ligi Play-off yarı final eşleşmesinde 2-0 önde olan Galatasaray Medical Park, deplasmanda Panküp Kayseri Şekerspor‘u 69-61 mağlup ederek adını finale yazdırdı.

Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Galatasaray Medical Park Antrenörü Ceyhun Yıldızoğlu, finale çıktıkları için mutlu olduklarını söyledi. Galatasaray seyircisine galibiyeti hediye ettiklerini ifade eden Yıldızoğlu, "Zaman zaman savunma ile sertleştiler. Maçın genelinde oyuna hakimdik. Biz şampiyonluğa giden takım olarak iyi oynadık. Sonuçta finale yükseldik, yarınki maçın sonucunu bekleyerek iyi oynayıp hak eden taraf olmak istiyoruz" diye konuştu.

Panküp Kayseri Şekerspor Antrenörü Ayhan Avcı ise şunları kaydetti:

"Çok formsuz oynadık. Galatasaray dışında herhangi bir takımla oynasaydık yüzde 100 finalde oynardık. Çok kaliteli oyuncuları olan bir takıma karşı oynadık.Yarı final eşleşmesini şansızlık olarak görüyoruz. İyi genç oyuncularımız var. Önümüzdeki sene daha iyi olmayı hedefliyoruz. Burada kim çalışırsa çalışsın Panküp artık ilk 4 içinde olabilecek bir takımdır."

Kaynak: İHA