Fenerbahçe, Eskişehirspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü

Fenerbahçe, Eskişehirspor maçı hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Can Bartu Tesisleri‘nde teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde yapılan antrenman 1,5 saat sürdü. Sarı-lacivertli takım, koşu, ısınma ve koordinasyon hareketlerinin ardından, yarı sahada yaptığı çift kale maçla antrenmanı tamamladı.

DİA‘NIN ADALESİNDE 2. DERECEDEN YIRTIK

Sakatlığı süren oyunculardan Selçuk Şahin antrenmana çıkmazken, tecrübeli oyuncu tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdü. Sakatlığı bulunan bir diğer oyuncu Emre Belözoğlu ise bireysel oyuncu antrenörü eşliğinde, kendisine uygulanan özel programla, çalışmalarına tesislerde devam etti. Sol arka alt adalesinde 2. dereceden yırtık tespit edilen ve tedavisine başlanan Issiar Dia da antrenmana çıkmadı. Genel ağrı şikayeti bulunan Joseph Yobo, kendisine verilen özel program dahilinde çalışmalarını

tesislerde sürdürdü.

A2 Takım‘ın Bursaspor A2 Takımı ile dün deplasmanda oynadığı maçta göğsüne darbe alan Ertuğrul Taşkıran da antrenmanı çıkmadı, tesislerde tedavi gördü. Yine dünkü A2 maçında görev alan genç oyuncular Okan Alkan, Berk Elitez ve Hasan Erbeys ise sahada yaptıkları bir rejenerasyon çalışmasıyla antrenmanı tamamladı.

Fenerbahçe, Eskişehirspor maçı hazırlıklarına yarın saat 17.00‘de basına açık yapacağı antrenmanla devam edecek.

Kaynak: İHA